search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:15
MENU CLOSE

Αγωνία για την τραυματισμένη ορειβάτισσα στον Όλυμπο: Θα περάσει τη νύχτα της τραυματισμένη σε καταφύγιο – Το Super Puma δεν μπορεί να προσεγγίσει

06.01.2018 15:17
Λάρισα: Ξεπέρασε τους 40 βαθμούς η θερμοκρασία στην πόλη - Media

 

Η αγωνία κορυφώνεται καθώς πέφτει ο ήλιος. Δεν ολοκληρώθηκε μέχρι στιγμής η επιχείρηση μεταφοράς σε νοσοκομείο της 35χρονης γυναίκας η οποία, το πρωί, τραυματίστηκε βαριά μετά από πτώση στο λούκι του Στεφανιού στον Όλυμπο σε υψόμετρο περίπου 2.800 μέτρων. Η επιχείρηση διάσωσης της γυναίκας ξεκίνησε στις 11 το πρωί. Η ελληνική Ομάδα Διάσωσης ενημερώθηκε στις 10:53 για το περιστατικό μέσω ασυρμάτου από το καταφύγιο «Γ. Αποστολίδης» και άμεσα ενημέρωσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ ταυτόχρονα ζητήθηκε η συνδρομή εναέριου μέσου για τη μεταφορά της γυναίκας. Το ελικόπτερο super puma της Πολεμικής Αεροπορίας δεν μπόρεσε να την προσεγγίσει και αποχώρησε από την περιοχή επειδή κατά τη διάρκεια της αναζήτησης τελείωσαν τα καύσιμα. Η γυναίκα εντοπίστηκε λίγο μετά τις 17:00 και μεταφέρεται με φορείο στο καταφύγιο «Γ. Αποστολίδη» και αναμένεται αύριο το πρωί να επιστρέψει το super puma προκειμένου να διακομιστεί στο κοντινότερο νοσοκομείο.

Νωρίτερα:

Μεγάλη επιχείρηση για τη διάσωση μιας γυναίκας που έχει τραυματιστεί στο Λούκι του Στεφανιού, στον Όλυμπο, έχει ξεκινήσει από τις 11 σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, η κατάσταση υγείας της γυναίκας είναι σοβαρή.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ενημερώθηκε και άμεσα ενημέρωσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ ταυτόχρονα ζητήθηκε η συνδρομή εναέριου μέσου για τη μεταφορά της γυναίκας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για μια ορειβάτη περίπου 35 χρονών, η οποία τραυματίστηκε μετά από πτώση στο λούκι του Στεφανιού σε υψόμετρο περίπου 2.800 μέτρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:14