search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:03
MENU CLOSE

Τζορτζ Μάικλ: Με την πριγκίπισσα Νταϊάνα είχαμε αμοιβαία έλξη

07.01.2018 09:55
Τζορτζ Μάικλ: Με την πριγκίπισσα Νταϊάνα είχαμε αμοιβαία έλξη - Media

 

Λεπτομέρειες για τη στενή σχέση του διάσημου τραγουδιστή Τζορτζ Μάικλ και της πριγκίπισσας Νταϊάνα περιλαμβάνει το νέο βιβλίο του συγγραφέα Ντέιβιντ Νόλαν, για τη βιογραφία του τραγουδιστή που πέθανε την ημέρα των Χριστουγέννων του 2016. 

Στο βιβλίο, ο γνωστός τραγουδιστής έλεγε ότι ήταν «πολύ ξεκάθαρο» ότι αυτή «ελκυόταν από αυτόν». 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο τραγουδιστής συναντήθηκε με την Νταϊάνα στα παρασκήνια μιας συναυλίας για την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS, στο Γουέμπλεϊ. Έγιναν αμέσως φίλοι με τον Τζορτζ Μάικλ να γίνεται ένα από τα έμπιστα πρόσωπα στη ζωή της. Μάλιστα, το βιβλίο αναφέρει ότι είχαν πολλές προσωπικές συναντήσεις, τηλεφωνήματα και πολλές φορές έπιναν κρασί μαζί αργά τη νύχτα.  

Σε ηχογράφηση που έγινε στο σπίτι του τραγουδιστή στο Χάμπστεντ του Λονδίνου, ακούγεται η Νταϊάνα να μιλάει για το διαζύγιό της με τον Κάρολο το 1996. Μάλιστα, η πριγκίπισσα είπε ότι έπρεπε να ξεφύγει με κάθε κόστος από τους «όχι πολύ αγαπητούς» βασιλείς. 

Σε συνέντευξή του, ο Μάικλ είχε δηλώσει ότι η σχέση τους είχε να κάνει περισσότερο με την προσφορά του ενός στον άλλο. 

Αργότερα, ο Τζόρζ Μάικλ ισχυρίστηκε ότι η σχέση τους μπορεί να ξεπέρασε τα όρια μιας φιλίας. Σε άλλη συνέντευξή του, είχε χαρακτηρίσει «καταστροφικό» το ενδεχόμενο να κοιμηθεί μαζί της. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:01