search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:44
MENU CLOSE

Ετοιμάζουν βαλίτσες για το Survivor 2: Στον Αγ. Δομίνικο, Παπαργυρόπουλος και Δαλάκα

07.01.2018 14:29
Ετοιμάζουν βαλίτσες για το Survivor 2: Στον Αγ. Δομίνικο, Παπαργυρόπουλος και Δαλάκα  - Media

 

Ο γιος του επιχειρηματία Αργύρη Παπαργυρόπουλου, Νάσος και η αθλήτρια του στίβου και πρωταθλήτρια Ελλάδος στα 400μ μετ’εμποδίων, Κατερίνα Δαλάκα θα είναι μεταξύ εκείνων που ετοιμάζονται να πάνε στον Αγ. Δομίνικο για να συμμετάσχουν στο ριάλιτι: Survivor 2.

Η εταιρία παραγωγής περνάει από κόσκινο όλους τους υποψηφίους προκειμένου να καταλήξει στους συμμετέχοντες, αφού στόχος της είναι το δεύτερο Survivor να ξεπεράσει σε θεαματικότητα και επιτυχία το πρώτο.

Οι δυο πρώτοι στους οποίους άναψαν το πράσινο φως για τη συμμετοχή τους, και ήδη έχουν υπογράψει είναι ο Παπαργυρόπουλος και η Δαλάκα.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος έχει σαν μεγάλη αγάπη το θέατρο, το οποίο μάλιστα έχει σπουδάσει. Τόλμησε να κάνει και τα πρώτα του βήματα και έπαιξε με τη Νάντια Μπουλέ στο Rocky Horror Show. Έχει τελειώσει τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου στην Αθήνα, ενώ συνέχισε τις θεατρικές σπουδές του στο UCLA του Λος Αντζελες, παρακολουθώντας μαθήματα σκηνοθεσίας και κινηματογράφου.

Η Κατερίνα Δαλάκα, είναι 25 ετών, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, και πρωταθλήτρια Ελλάδος στα 400μ μετ’εμποδίων.

Εκτός από τα δυο αυτά ονόματα που έχουν «κλειδώσει» κανένα άλλο όνομα δεν έχει γίνει γνωστό από την παραγωγή του ριάλιτι.

Οι πρώτες σκέψεις του Σκαι, είναι το Survivor 2 να ξεκινήσει στις 21 Ιανουαρίου. Θα προβάλλεται τέσσερις μέρες την εβδομάδα -από Κυριακή έως Τετάρτη- και θα έχει τρίωρη διάρκεια -από τις 21:00 έως τις 24:00.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:43