search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:01
MENU CLOSE

Άγιοι Ανάργυροι: Ευθύνες στην ΕΛ.ΑΣ καταλογίζουν οι συγγενείς της συζύγου του αστυνομικού και ζητούν αποζημίωση

08.01.2018 07:24
Άγιοι Ανάργυροι: Ευθύνες στην ΕΛ.ΑΣ καταλογίζουν οι συγγενείς της συζύγου του αστυνομικού και ζητούν αποζημίωση  - Media

Αγωγή  κατά του Ελληνικού Δημοσίου θα καταθέσει η οικογένεια της γιατρού από τους Άγιους Αναργύρους που βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με την μητέρα της και την κόρη της.

Τρεις εβδομάδες μετά από το φρικτό έγκλημα η οικογένεια της γιατρού, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 πρόκειται να ζητήσει αποζημίωση από την αστυνομία, καθώς ο δολοφόνος έπασχε από κάποια ψυχική ασθένεια και δεν διαγνώστηκε στις εξετάσεις που υποβάλλονται οι ένστολοι που φέρουν όπλο. 

Είχε κριθεί κατάλληλος για οπλοφορία

Ο 47χρονος Χρήστος Ζαπαντιώτης υπηρετούσε στη Βουλή, όντας αποσπασμένος στη φρουρά του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη. Όπως έγινε γνωστό, είχε περάσει από ψυχομετρικά τεστ τον Νοέμβριο του 2011 και είχε κριθεί κατάλληλος για οπλοφορία.

Επίσης, ο δράστης είχε χρησιμοποιήσει το υπηρεσιακό του όπλο στο μοιραίο φονικό, σκοτώνοντας την 70χρονη πεθερά Βάσω Χερουβείμ, την σύζυγο του την 49χρονη Ελένη Χερουβείμ και την κορούλα του την 4χρονη Μυρτώ μέσα στο σπίτι τους στους Αγίους Αναργύρους, λίγο πριν αυτοκτονήσει και ο ίδιος με το ίδιο όπλο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:59