search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:59
MENU CLOSE

Σοκ: Σκότωσε με το… σεξ την σύντροφό του – Κατηγορείται για εγκληματική αμέλεια (Photos, Video)

08.01.2018 16:26
Σεξ και κρύωμα: Πόσο ασφαλές είναι; - Media

 

Ένας άνδρας κατηγορείται από τις αρχές για «εγκληματική αμέλεια», καθώς η ερωτική του σύντροφος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια «ακραίου» σεξ που έκανε μαζί του, όταν και έπεσε από τον πέμπτο όροφο ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με στοιχεία που επικαλείται η Daily Mail από τις αρχές της Ταϊλάνδης, όπου και συνέβη το τραγικό περιστατικό, θύμα είναι μια 26χρονη πόρνη, την οποία είχε προσλάβει για τις υπηρεσίες της ο 25χρονος Βρετανός Ρις Βέλλα.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας αποκαλύπτεται ότι το ζευγάρι έκανε «αλλόκοτο, ακραίο σεξ στο μπαλκόνι όταν η γυναίκα έπεσε στο κενό και σκοτώθηκε. Ο κ. Βέλλα, πανικόβλητος το έβαλε στα πόδια, και φεύγοντας από το δωμάτιο άρπαξε το κινητό της για να σβήσει τα ίχνη του. Στη συνέχεια έκλεψε μια μοτοσικλέτα για να το σκάσει».

Η δικογραφία αναφέρει ότι η ιερόδουλη από την πτώση υπέστη συντριπτικά κατάγματα σε όλο της το κορμί πέφτοντας γυμνή από το μπαλκόνι του δωματίου ξενοδοχείου που είχε κλείσει ο νεαρός Βρετανός, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Η αστυνομία ανέφερε ότι ο Βρετανός κρατείται με την υποψία της «εγκληματικής αμέλειας» που οδήγησε στον θάνατο της 26χρονης.

(πληροφορίες: Daily Mail)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:58