search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:01
MENU CLOSE

Ραγδαίες εξελίξεις για το θάνατο της 44χρονης: Τα πρώτα ευρήματα – Με ποιον μίλησε τελευταία φορά (Photo/Video)

08.01.2018 16:47
Ραγδαίες εξελίξεις για το θάνατο της 44χρονης: Τα πρώτα ευρήματα - Με ποιον μίλησε τελευταία φορά (Photo/Video) - Media
 
Απαντήσεις στο μυστήριο του θανάτου της 44χρονης μητέρας που είχε εξαφανιστεί το περασμένο Σάββατο από την Κατοχή Οινιάδων Αιτωλοακαρνανίας αναζητούν οι αστυνομικοί της ασφάλειας Μεσολογγίου που ερευνούν την υπόθεση.
 
Την σορό βρήκε ο εκπαιδευμένος σκύλος της 6ης ΕΜΑΚ, κλιμάκιο της οποίας είχε πάει στην περιοχή από την Πάτρα για να συμμετάσχει στις έρευνες.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι αστυνομικοί η 44χρονη εντοπίστηκε στα πίσω καθίσματα του οχήματος ενώ στη σορό υπήρχαν εγκαύματα από την φωτιά που είχε ξεσπάσει στο εσωτερικό του οχήματος.
 
Προς το παρόν δεν είναι δυνατόν να διαπιστωθεί ποια είναι η αιτία θανάτου της 44χρονης καθώς η έκταση των εγκαυμάτων δεν είναι μεγάλη και δεν αποκλείεται να έχασε την ζωή της από τους πυκνούς καπνούς.
 
Η νεκροψία – νεκροτομή θα φωτίσει το πως πέθανε η μητέρα των τριών παιδιών που είχε εξαφανιστεί την ημέρα των Θεοφανίων.
Οι αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια, τόσο της εγκληματικής ενέργειας όσο και της αυτοκτονίας. Ασφαλείς πηγές ενημέρωσης αναφέρουν πως η 44χρονη πριν λίγες ημέρες είχε χωρίσει με τον σύντροφο της στον οποίο μάλιστα άφηνε κάποιες υποψίες ότι μπορεί να κάνει κακό στον εαυτό της.
 
Το συγκεκριμένο άτομο φέρεται να είχε άλλοθι και να βρισκόταν σε άλλο σημείο τις ημέρες που η μητέρα ήταν εξαφανισμένη.
 
(πληροφορίες: enikos.gr/tempo 24/sinidisi.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10