search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:21
MENU CLOSE

Οργισμένος ο Μπογδάνος – Διαψεύδει συμμετοχή του στο Survivor 2

08.01.2018 17:07
Καταδίκη Πολάκη για προσβολή προσωπικότητας του Μπογδάνου – Καλείται να καταβάλει 7.000 ευρώ - Media

 

Την οργισμένη αντίδραση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου προκάλεσαν πληροφορίες ότι ο γνωστός δημοσιογράφος συζητούσε την πιθανή συμμετοχή του στο Survivor 2, οι οποίες είδαν το τελευταίο διάστημα το φως της δημοσιότητας.

Ο δημοσιογράφος ήταν κατηγορηματικός και δεν έκρυψε την έντονη ενόχληση του για όσα γράφτηκαν, επισημαίνοντας μάλιστα, ότι δεν θα δεχόταν καν να συζητήσει «με ένα κανάλι που με έδιωξε από την ενημέρωσή του, το να γίνω ταλαίπωρος της “ψυχαγωγίας”».
 
«Όποιος διαδίδει ότι μπορεί να πήγαινα στο Survivor είναι αήθης ή/και κακός δημοσιογράφος -δεν με πήραν καν να τσεκάρουν. Ποτέ δεν θα δεχόμουν να συζητήσω α) το Survivor και β) με ένα κανάλι, που με έδιωξε από την ενημέρωσή του, το να γίνω ταλαίπωρος της “ψυχαγωγίας”. Καλή φώτιση!», ανέφερε συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:21