search
ΣΑΒΒΑΤΟ 30.03.2024 03:00
MENU CLOSE

Τρελαίνει κόσμο και πάει για πρωτάθλημα ο Ατρόμητος! – Εύκολο διπλό στην Ριζούπολη με 0-3, σε απόσταση βολής από την κορυφή

08.01.2018 19:37
Άντεξε ο Ατρόμητος, 0-0 με Λέγκια στη Βαρσοβία - Media

 

Δεν είναι πλέον πλάκα. Ο Ατρόμητος έχει βαλθεί να τους τρελάνει όλους! Η ομαδάρα του Κάναντι έκανε «στεγνό καθάρισμα» στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα (0-3) και συνεχίζει να αγχώνει τους «μεγάλους»

Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Ατρόμητος. Η ομαδάρα του Κάναντι έκανε τρομερό ποδαρικό στο 2018 περνώντας… αέρα με σκορ 3-0 από την έδρα του Απόλλωνα και διατηρήθηκε στο -2 από την κορυφή.

Τρομερό ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους. Μόλις στο 5ο λεπτό ο Ουάρντα άνοιξε με ψύχραιμη κεφαλιά το σκορ και τέσσερα λεπτά αργότερα «σόκαραν» και πάλι την «Ελαφρά Ταξιαρχία» με τον Ουάρντα να εκμεταλλεύτεται την τραγική αντίδραση του Κύργια και να κάνει το 2-0.

Από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση… ο Κάναντι. Χάρη στην άψογη διαχείρισή του, ο Ατρόμητος σχεδόν δεν απειλήθηκε καθόλου από την ομάδα του Παράσχου, που παρότι πλησίαζε την περιοχή του Γιαννιώτη δεν τον ενοχλούσε ιδιαίτερα. Στο 86’ ήρθε και το… κερασάκι στην τούρτα. Ο σεληνιασμένος Ουάρντα έβγαλε κάθετη στον Ντιγκινί κι αυτός με υποδειγματικό τσίμπημα της μπάλας, αφού την πέρασε πάνω από το σώμα του Τσόβιτς την έστειλε στα δίχτυα.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 30.03.2024 01:05