search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:53
MENU CLOSE

Αυτό είναι το καινούργιο κορίτσι του Λεονάρντο Ντι Κάπριο

09.01.2018 08:36
Κορονοϊός: Πολύ σοβαρή η κατάσταση του 66χρονου - Γιατροί αρνούνται να κάνουν το καθήκον τους από φόβο - Media

 

 Καλύτερα δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει η καινούργια χρονιά για τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Το καινούργιο κορίτσι του είναι ένα μοντέλο, με λιγότερα από τα μισά χρόνια του. Ο 43χρονος, που έκαψε καρδιές ανά την υφήλιο με τους ρόλους που υποδύθηκε στις ταινίες «Τιτανικός» και «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», βγαίνει ραντεβού με το 20χρονο μοντέλο από την Αργεντινή, Καμίλα Μορόνε.

Το ζευγάρι πέρασε τα Χριστούγεννα στο Κολοράντο και η Καμίλα ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram χιονισμένες σέλφις με τον Λίο. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντι Κάπριο συνδέεται συναισθηματικά με μοντέλα. Θυμόμαστε τις Ζιζέλ Μπάντσεν και Μπαρ Ραφαέλι.

Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι, πάντως, ότι στην οικογένεια της Καμίλα υπάρχει μια «έφεση», όπως λέγαμε παλιά, για μεγαλύτερους σε ηλικία ηθοποιούς: η μαμά της Καμίλα, η Λουσίλα Σολά, είναι το κορίτσι του Αλ Πατσίνο. Αυτή 38 χρονών κι αυτός 77.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28