search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:40
MENU CLOSE

Η αντίδραση του Γιάννη Παπαμιχαήλ στην «απαγορευμένη» ταινία της μητέρας του

09.01.2018 09:50
Η αντίδραση του Γιάννη Παπαμιχαήλ στην «απαγορευμένη» ταινία της μητέρας του - Media

 

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η εθνική μας σταρ, η πρωταγωνίστρια που κατάφερε να κερδίσει τον φακό αλλά και το κοινό κάθε ηλικίας είχε πραγματοποιήσει μια ταινία η οποία είχε προοπτικές να κυκλοφορήσει στο εξωτερικό έτσι ώστε να κάνει τα πρώτα της βήματα για διεθνή καριέρα.

Το όνομα της ταινίας ήταν «Αλίκη Μy Love» σε συμπαραγωγή της Φίνος Φιλμ με βρετανική εταιρεία και συμπρωταγωνιστή της Αλίκης τον Βρετανό ηθοποιό Jess Conrad.

Η ταινία γυρίστηκε το 1962 στην Ίο και παρά τις λαμπερές πρεμιέρες της σε Αθήνα και Λονδίνο δεν γνώρισε μεγάλη επιτυχία, με αποτέλεσμα τόσο  ο Φίνος όσο και η Αλίκη να την «εξαφανίσουν». Οι δημοσιογράφοι μάλιστα την ονομάζουν «απαγορευμένη ταινία», ενώ κάποιοι κάνουν λόγο και για ημίγυμνες σκηνές της Αλίκης.

Πρόσφατα στο προφίλ της Φίνος Φιλμ στο facebook γράφτηκε πως η ταινία που θεωρείτο χαμένη βρέθηκε και γίνεται η απαραίτητη επεξεργασία ώστε να μπορεί να προβληθεί, δημοσιεύοντας, μάλιστα,  ένα μικρό της απόσπασμα.

Η ανάρτηση αυτή που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι σύντομα η εν λόγω ταινία θα επανακυκλοφορήσει προκάλεσε την αντίδραση του Γιάννη Παπαμιχαήλ  που δήλωσε ότι τίποτα δεν πρόκειται να γίνει αν εκείνος δεν δώσει πρώτα τη συγκατάθεσή του. Σε κάθε άλλη περίπτωση, ο ίδιος είναι διατεθειμένος να ακολουθήσει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:40