search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:01
MENU CLOSE

«Πλέον δεν μου είναι εύκολο να πηγαίνω στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη»

09.01.2018 10:40
Ελένη Μενεγάκη: Ντύθηκε Άγιος Βασίλης και μοίρασε δώρα (Photo) - Media

 

Μίλησε για όλους και για όλα και παραδέχθηκε ότι πλέον της είναι ιδιαίτερα δύσκολο να πηγαίνει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ο λόγος για την Άση Μπήλιου με την οποία η Ελένη συνεργάστηκε για χρόνια και οι δυο τους εξακολουθούν να διατηρούν άψογες σχέσεις.

Ωστόσο, η γνωστή αστρολόγος δεν κατάφερε να τα βρει με τον Alpha και πλέον ανήκει σε άλλο κανάλι, οπότε της είναι αρκετά δύσκολο να πηγαίνει ως καλεσμένη στην εκπομπή.

Πέρασες δύσκολα όταν έφυγες από τον Alpha;

Στον Alpha ήμουν δέκα χρόνια και δεν σου κρύβω ότι ήταν για μένα λίγο περίεργα. Από τη μία πλευρά, πήγαινα με χαρά στη δουλειά μου και όταν είσαι χρόνια κάπου δένεσαι με τους ανθρώπους εκεί και, από την άλλη, ένιωθα σιγά σιγά αυτό να φεύγει και να μου δημιουργούνται περίεργα συναισθήματα, με αποτέλεσμα όλο αυτό να με κάνει να στεναχωριέμαι. Οπότε, ναι, δεν ήταν ευχάριστο διάστημα για μένα. Ένιωθα μια χαρμολύπη, που δεν ξέρεις τι ερμηνεία να δώσεις. Χαιρόμουν που τους έβλεπα όλους, αλλά ένιωθα και κάποια στεναχώρια.

Με την Ελένη Μενεγάκη πως ήσουν;

Με την Ελένη δεν είχα κανένα απολύτως θέμα. Δεν μου είναι εύκολο να πηγαίνω πλέον στην εκπομπή της, γιατί είμαι σε ένα άλλο κανάλι. Ίσως, όλα όσα συνέβησαν έγιναν για να πάω τελικά στο Star. Γενικά, όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24