search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:40
MENU CLOSE

Αυτός είναι ο σωσίας του Κώστα Σημίτη – Για ποιο λόγο έρχεται στην Ελλάδα (Photos)

09.01.2018 11:22
«Με στοχοποιεί» - Τι αναφέρει ο Νίκος Κοτζιάς στην μηνυτήρια αναφορά κατά του Πάνου Καμένου - Media

Χαμός επικρατεί από το μεσημέρι της Τρίτης (09/01) στα Social Media με την ανάρτηση του μεγάλου πιανίστα Murray Perahia για τη νέα του ηχογράφηση. 

Ωστόσο αυτό που έμεινε σε όλους είναι η απίστευτη ομοιότητά του με τον Κώστα Σημίτη.  Πέραν της ομοιότητας του με τον πρώην Πρωθυπουργό, υπάρχουν και άλλα στοιχεία που έχουν να κάνουν με την «ελληνική» του καταγωγή που πραγματικά εντυπωσιάζουν. 

Ο κορυφαίος Αμερικανός πιανίστας, είναι γιος Θεσσαλονικιών. Πρόκειται για Σεφαραδίτες Εβραίους, οι οποίοι έφυγαν από την Θεσσαλονίκη το 1935 και μετανάστευσαν στη Νέα Υόρκη.

Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και ο Οργανισμός Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Ισραηλίτικη Κοινότητα Θεσσαλονίκης, τιμούν την Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος και την 70ή επέτειο από την ανακήρυξη της Ανεξαρτησίας του Κράτους του Ισραήλ, με αυτόν τον ξεχωριστό προσκεκλημένο.

Η ομοιότητα με τον πρώην Έλληνα πρωθυπουργό. Οι δύο άνδρες μοιάζουν πολύ, ιδίως στα νεανικά τους χρόνια. 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:39