search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:10
MENU CLOSE

Η «κατάρα των πορνοστάρ» – Και τέταρτη ηθοποιός του «ενήλικου» σινεμά νεκρή μέσα σε λίγους μήνες (Photos)

09.01.2018 18:19
Η «κατάρα των πορνοστάρ» - Και τέταρτη ηθοποιός του «ενήλικου» σινεμά νεκρή μέσα σε λίγους μήνες (Photos) - Media

 

Αρχίζει να μοιάζει με… κατάρα, η οποία χτυπά τις πρωταγωνίστριες της βιομηχανίας του πορνό, αφού μέσα σε διάστημα μόλις δύο μηνών άλλη μια σταρ πορνογραφικών ταινιών βρέθηκε νεκρή, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στα τέσσερα.

Μετά το θάνατο στις 13 Δεκεμβρίου από υπερβολική δόση ναρκωτικών, την αυτοκτονία της August Ames στις 5 Δεκεμβρίου και το θάνατο της Shyla Stylez στις 9 Νοεμβρίου, άλλη μια σταρ της πορνογραφίας, η 20χρονη Olivia Nova βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λας Βέγκας.

Τα αίτια του θανάτου της νεαρής πορνοστάρ δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ενώ το πρακτορείο που την εκπροσωπούσε, το LA Direct Models εξέφρασε τη θλίψη και το σοκ του από το θάνατο της Nova, την οποία εκπροσωπούσε για μόλις λίγους μήνες.

Η Olivia Nova είχε ξεκινήσει την καριέρα της στη βιομηχανία του «ενήλικου θεάματος» μόλις την περασμένη χρονιά, ενώ εργαζόταν ως μοντέλο από 12 χρονών. Οικείοι της, πάντως, εκτιμούν ότι η νεαρή γυναίκα έπασχε από κατάθλιψη.

Ιδιαίτερη εντύπωση είχε προκαλέσει ένα tweet στο προσωπικό της λογαριασμό που αποκάλυπτε ότι πέρασε τα Χριστούγεννα μόνη της, ενώ σύμφωνα με τη Daily Mail, πριν από ένα χρόνο είχε αυτοκτονήσει ο σύντροφος της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10