search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:11
MENU CLOSE

Επικό βίντεο: Η Πάρις Χίλτον… ξέχασε τον αρραβωνιαστικό της στο αεροδρόμιο (Video)

09.01.2018 18:59
Επικό βίντεο: Η Πάρις Χίλτον... ξέχασε τον αρραβωνιαστικό της στο αεροδρόμιο (Video) - Media

 

Σε ένα από τα πλέον ξεκαρδιστικά βίντεο των τελευταίων ημερών, η Πάρις Χίλτον κατάφερε να βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο της δημοσιότητας, αφού… ξέχασε τον αρραβωνιαστικό της, Κρις Ζύλκα, στο αεροδρόμιο.

Στο βίντεο, το οποίο κάποιος πρέπει να το δει για να το πιστέψει, η Χίλτον εμφανίζεται να μπαίνει μέσα στο τερατώδες αυτοκίνητο που την περιμένει, όπως και τον Ζύλκα, στο αεροδρόμιο.

Διάφοροι παρατρεχάμενοι βρίσκονται γύρω από το αυτοκίνητο, ένας από τους οποίους κλείνει την πόρτα, και ο Ζύλκα πηγαίνει προς την άλλη πλευρά του αυτοκινήτου.

Ωστόσο, ο οδηγός της Χίλτον ξεκινάει κανονικά, αφήνοντας τον δύσμοιρο Ζύλκα στα κρύα του λουτρού με μια απεγνωσμένη έκφραση στο πρόσωπο.

Για την ιστορία, τελικά, το αυτοκίνητο επέστρεψε και παρέλαβε τον Ζύλκα, αλλά η στιγμή που μένει πίσω και η έκφραση στο πρόσωπό του είναι… επική!

(πηγή βίντεο: Daily Mail)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:08