search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:48
MENU CLOSE

Απάντηση Μαξίμου στη ΝΔ για το «Έθνος»: Κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια

09.01.2018 19:30
Τι απαντά συνεργάτιδα του Τσίπρα για τα παράπονα ΝΔ για το Μαξίμου - Media

 

Δριμεία επίθεση εξαπολύει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού κατά της ΝΔ για την ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα της μείζονος αντιπολίτευσης με αφορμή πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Έθνος».

Στην ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρεται ότι «είναι λογικό ο κ. Μητσοτάκης που γεννήθηκε μέσα στη διαπλοκή και το όνομά του έχει συνδεθεί με τα μισά πολιτικά σκάνδαλα της μεταπολίτευσης να κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια.

Το ομολογεί άλλωστε στην ανακοίνωσή της η ΝΔ παραδεχόμενη ότι “παλιά διαπλοκή” υπήρχε. Πότε άραγε; Με ποιες κυβερνήσεις; Προφανώς σε αυτές που ο κ. Μητσοτάκης ήταν υπουργός.

Η σημερινή κυβέρνηση ούτε επιχειρηματικά συμφέροντα εξυπηρετεί, ούτε συνδιαλέγεται εν κρυπτώ.

Αν, ωστόσο, η ΝΔ και ο κος Μητσοτάκης δεν αντέχουν καμία διαφορετική φωνή, έχοντας συνηθίσει όλα τα ΜΜΕ να παίζουν στο δικό τους το χαβά, δεν έχουν παρά να ζητήσουν από τον κουμπάρο τους και υπόδικο κο Μαρινάκη, που έχει ήδη αγοράσει περίπου επτά εφημερίδες να αγοράσει για χάρη τους άλλες τόσες». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:46