search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:51
MENU CLOSE

Μαέστρος ο Μασούντ – Εντυπωσίασε στην πρεμιέρα του, 1-0 η ΑΕΚ τον Παναιτωλικό

09.01.2018 19:41
Επικό σκηνικό στην προπόνηση της ΑΕΚ με Χιμένεθ και Μασούντ! - Media

 

Έτοιμος να αναλάβει (και) ηγετικό ρόλο στην ΑΕΚ έδειξε ο Σοτζέι Μασούντ! Με «μαέστρο» τον Ιρανό και τον Μοράν να κάνει θετικό ντεμπούτο, η «Ένωση» σφράγισε την πρόκριση επί του Παναιτωλικού (1-0).

Με τις υπογραφές των «νέων» (πέρα απ’ αυτή του Έλντερ Λόπες) σφράγισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας η ΑΕΚ!

Έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Μασούντ και με τον Μοράν να κάνει ενθαρρυντικό ντεμπούτο, η «Ένωση» προκρίθηκε με δεύτερη νίκη επί του Παναιτωλικού (1-0).

Μια υποδειγματική συνεργασία των καινούργιων αποκτημάτων που εξαργύρωσε ο Ισπανός μπακ ήταν αρκετή για τους «κιτρινόμαυρους» ώστε να επικρατήσουν τέταρτη φορά φέτος των Αγρινιωτών.

«Παρών» φώναξε ο Μπάρκας, που έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις όποτε χρειάστηκε και έδειξε έτοιμος να κοντράρει τον Τσιντώτα για τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:48