search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:55
MENU CLOSE

Βγήκαν μαχαίρια στη Λαμία για τα μάτια μίας γυναίκας – Με λοστούς χτυπούσαν το παρμπρίζ, πεδίο μάχης ο δρόμος – Τρεις συλλήψεις

09.01.2018 21:02
Λαμία: Ανήλικοι μέθυσαν, έκλεψαν αυτοκίνητο και τράκαραν σε κολόνα – Χαροπαλεύει ο 15χρονος οδηγός (photos/video) - Media

 

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν στο κέντρο της Λαμίας για τα μάτια μίας γυναίκας.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό, σύμφωνα με το lamiareport.gr, διαδραματίστηκε το πρωί της Δευτέρας στη συμβολή των οδών Καβάφη και Αμφικτυόνων, όταν συνεπλάκησαν μεταξύ τους δυο οικογένειες Ρομά.

Ένα κόκκινο ΙΧ είχε σταματήσει στη διασταύρωση και μια γυναίκα Ρομά πήγε στο φούρνο για να πάρει καφέδες, ενώ οι υπόλοιποι περίμεναν στο αυτοκίνητο. Στο σημείο έφτασε κι ένα λευκό φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν άλλοι Ρομά και έγινε χαμός.

Ξαφνικά ο δρόμος μετατράπηκε σε πεδίο μάχης. Οι δυο παρέες μετά από φωνές και βρισιές συνεπλάκησαν μεταξύ τους και σύμφωνα με διερχόμενους οδηγούς έπεσε άγριο ξύλο.

Ένας από τους Ρομά, μάλιστα, έβγαλε μαχαίρι και απειλούσε να μαχαιρώσει τους υπόλοιπους και αυτά τη στιγμή που οι γυναίκες χτυπούσαν με λοστό το παρμπρίζ και τα τζάμια από το φορτηγάκι, ο οδηγός του οποίου έπεσε πάνω στο κόκκινο ΙΧ.

Ευτυχώς στο σημείο έφτασε γρήγορα η αστυνομία και σταμάτησε η συμπλοκή, αφού οι περισσότεροι από αυτούς έφυγαν για να αποφύγουν τη σύλληψη.

Τελικά οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις άνδρες, ηλικίας 57, 41 και 30 ετών, ενώ αναζητούν ακόμη έναν άνδρα και δυο γυναίκες.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:54