search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:13
MENU CLOSE

«Καρφιά» Τζούρτζεβιτς: Κανείς δεν ξέρει γιατί αντικαταστάθηκε ο Λεμονής

09.01.2018 21:28
«Καρφιά» Τζούρτζεβιτς: Κανείς δεν ξέρει γιατί αντικαταστάθηκε ο Λεμονής - Media

 

Μιλώντας σε σερβικά ΜΜΕ, ο Ούρος Τζούρτζεβιτς τόνισε πως κανείς δεν κατάλαβε γιατί έφυγε ο Τάκης Λεμονής από τον Ολυμπιακό, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Μάρκο Μάριν.

Αναλυτικά, ο Ούρος Τζούρτζεβιτς είπε στην εφημερίδα “zurnal.rs”:

Για τον Όσκαρ Γκαρθία: «Πρέπει να τον δούμε τον Γκαρθία. Παρακολούθησε από την εξέδρα το ματς στη Λάρισα. Κανείς δεν ξέρει γιατί αντικαταστάθηκε ο Λεμονής. Δεν γνωρίζουμε ακόμη το νέο σταφ».

Για την εμφάνισή του με την ΑΕΛ: «Ήταν καλό ματς, αν και σε κακό αγωνιστικό χώρο. Η μπάλα ήταν βαριά. Ο Φορτούνης έκανε καλή σέντρα κι αντέδρασα εξαιρετικά».

Για τον γκολκίπερ της ΑΕΛ, Μλάντεν Μπόζοβιτς: «Δεν τον συνάντησα, αλλά στην Ελλάδα λένε ότι τα πάει καλά. Έχει σώσει την ΑΕΛ σε αρκετά ματς».

Για τον πανηγυρισμό του στο γκολ: «Είχα χάσει κάποιες ευκαιρίες στα προηγούμενα ματς, για αυτό».

Για τον Μάρκο Μάριν: «Είναι σε εξαιρετική φόρμα, βάζει γκολ, δίνει ασίστ».

Για την πρώτη θέση στη βαθμολογία: «Είμαστε εκεί όπου μας έχει συνηθίσει ο κόσμος. Έχουμε τη μεγαλύτερη ποιότητα, μαζί με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Αλλά, οι προβλέψεις κάνουν λόγο για μεγάλη μάχη. Ο Ολυμπιακός έχει 44 πρωταθλήματα, οι άλλοι μαζί 37»!

Για τη μέχρι τώρα απόδοσή του: «Αυτό ήταν το πέμπτο μου γκολ στη σεζόν, το τέταρτο στο πρωτάθλημα. Εάν είχα περισσότερο χρόνο στην Ελλάδα, θα είχα περισσότερα».

Για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός έχει άσχημα αποτελέσματα αυτή τη σεζόν, αν και στο ντέρμπι μας νίκησε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:11