search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:43
MENU CLOSE

Οδικώς στη Β. Ελλάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης λόγω ομίχλης – Δεν απογειώθηκε το αεροπλάνο

10.01.2018 07:23
Οδικώς στη Β. Ελλάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης λόγω ομίχλης - Δεν απογειώθηκε το αεροπλάνο - Media

Οδικώς τελικά ταξιδεύει για τη Βόρεια Ελλάδα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος έχει προγραμματίσει διήμερη περιοδεία στους Νομούς Πιερίας και Πέλλας. Ο κ. Μητσοτάκης μεταβαίνει στην Πιερία με αυτοκίνητο καθώς ακυρώθηκε η πτήση από Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη, λόγω των προβλημάτων που προκάλεσε η περιορισμένη ορατότητα στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” σήμερα το πρωί.

Όπως φαίνεται και από το tweet του προέδρου της ΝΔ το αεροπλάνο δεν πέταξε ποτέ

Σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί στο Νομό Πιερίας, την Κατερίνη, την Βροντού, την Καρίτσα, το Λιτόχωρο – Δίον και τη Λεπτοκαρυά.

Αύριο, Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί στο Νομό Πέλλας, το Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας, τα Γιαννιτσά, την Έδεσσα, την Αριδαία, την Σωσάνδρα, τους Πρόμαχους, τα Λουτρά Πόζαρ, το Μαυροβούνι, την Σκύδρα και την Κρύα Βρύση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:42