search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:25
MENU CLOSE

Η ανάρτηση της Έμιλι Ρατακόφσκι που εξόργισε τις γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο

10.01.2018 08:28
«Καυτή» εμφάνιση της Έμιλι Ραταϊκόφσκι στην παραλία (Photos | Video) - Media

 

Αποτελεί ένα από τα διασημότερα μοντέλα στον κόσμο, έχοντας κάνει σημαντικές συνεργασίες με το ένα συμβόλαιο να διαδέχεται το άλλο. Ο λόγος για την Έμιλι Ρατακόφσκι που πρόσφατα έκλεισε ακόμα ένα συμβόλαιο ως μούσα της γνωστής εταιρείας προϊόντων περιποίησης μαλλιών Kerastase.

Μάλιστα, θέλησε να ανακοινώσει την εν λόγω συνεργασία στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Hair is a fundamental part of beauty, femininity, and identity. So excited to announce that I am the new face of @kerastase_official!” 

Μια ανακοίνωση που προσδίδει στα μαλλιά σημαντικό ρόλο τόσο στην εμφάνιση και την ομορφιά μιας γυναίκας, όσο και στη θηλυκότητά της.

Αυτό στάθηκε αφορμή ώστε να ξεσπάσουν αμέτρητα σχόλια που καταδίκαζαν μια τέτοια άποψη. Πολλές γυναίκες φρόντισαν να της θυμίσουν, λοιπόν, ότι γύρω της υπάρχουν γυναίκες που λόγω χημειοθεραπειών έχουν χάσει τα μαλλιά τους παλεύοντας να ζήσουν, τονίζοντας ότι το γεγονός αυτό δεν της κάνει λιγότερο όμορφες.

Ο καταιγισμός των σχολίων αυτών οδήγησαν το γνωστό μοντέλο στην απόφαση να σβήσει, τελικά, την εν λόγω ανρτηση από τον προσωπικό της λογαριασμό. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:01