search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:39
MENU CLOSE

Λάκης Λαζόπουλος: «Ζω σε ένα σπίτι 40 τ.μ. – Ό,τι είπα, το πλήρωσα» (Video)

10.01.2018 09:05
Λάκης Λαζόπουλος για κορωνοϊό: «Πρέπει να είσαι τελείως ηλίθιος για να μη φοβάσαι» (Video) - Media

 

Στην εκπομπή «Όλα καλά» μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις δυσκολίες και τα εμπόδια που του προκάλεσε το γεγονός ότι έλεγε πάντα την άποψή του, ανεξάρτητα από τα αν θίγονταν άνθρωποι ή συμφέροντα. Ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είχε καμιά λογοκρισία ούτε στο Mega αλλά ούτε και στον Alpha, ο ηθοποιός παραδέχθηκε ότι πολλές ήταν οι φορές που δέχθηκε πιέσεις και τηλεφωνήματα, καθώς και ότι πλήρωσε ό,τι είπε.

«Ζω σε ένα σπίτι που είναι 40 τ.μ., εκεί μένω εγώ. Δεν είχα καμία λογοκρισία, ούτε στο Mega, ούτε στον Alpha. Ποτέ μου! Κι αυτό ήταν κάτι που ήταν δεδομένο. Κι όπου και αν συνεργαστώ, αν θα είμαι ξανά στην τηλεόραση, είναι σίγουρο ότι αυτό θα έχει διασφαλιστεί. Πιέσεις γύρω γύρω υπήρχαν, τηλεφωνήματα υπήρχαν και χειρότερα υπήρχαν, αλλά δεν κόπηκε κάτι από αυτά που ήθελα να πω. Ό,τι είπα, το πλήρωσα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε απόσπασμα της συνέντευξής του στο παρακάτω βίντεο. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:35