search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 02:09
MENU CLOSE

Tα sms της 44χρονης από το Μεσολλόγι πριν το θάνατό της – Πιο πιθανή η αυτοκτονία

10.01.2018 09:16
Tα sms της 44χρονης από το Μεσολλόγι πριν το θάνατό της – Πιο πιθανή η αυτοκτονία - Media

 

Ενισχύεται, το σενάριο της αυτοκτονίας για τη 44χρονη γυναίκα, που εξαφανίστηκε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου και βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Δευτέρας.

Όπως αναφέρει το agrinopress, η περίπτωση της αυτοκτονίας εξετάζεται ως κύρια μετά την αυτοψία του ιατροδικαστή κ. Γκότση και τις έρευνες των αστυνομικών, στο σημείο όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο της.

Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκονται γραπτά μηνύματα που φέρεται να έστειλε η 44χρονη. Το πρώτο μήνυμα που εστάλη την περασμένη Πέμπτη και αφορά σε προσωπική της σχέση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Σάββατο είχε ένα ραντεβού με πρόσωπο, πολύ γνωστό στην κοινωνία του Μεσολογγίου,  που φέρεται να συνδέονταν μαζί της.

Πληροφορίες, που μεταδόθηκαν από τον «Αχελώο FM» αναφέρουν πως η 44χρονη έστειλε το Σάββατο ακόμη δυο sms:  ένα σε στενό συγγενικό της πρόσωπο και ένα στο άτομο με το οποίο συνδέονταν, όπου ουσιαστικά προϊδέαζε για αυτό που θα ακολούθησε.

Αφήνεται να εννοηθεί πως στα μηνύματα αυτά, μέσω του κινητού της τηλεφώνου, η 44χρονη έδειχνε πως σκοπεύει να βάλει τέλος στη ζωή της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39