search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:01
MENU CLOSE

Ελένη Ράντου: «Η απιστία τονώνει τη σχέση»

10.01.2018 11:06
Ελένη Ράντου για Μάγδα Φύσσα: «Το πρόσωπο της δικαίωσης είναι μια μάνα» - Media

 

Για την απιστία και κάτω από ποιες προϋποθέσεις θα τη συγχωρούσε μίλησε η Ελένη Ράντου της οποίας ο γάμος με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου μετρά ήδη 30 χρόνια.

Η δημοφιλής ηθοποιός υποστήριξε ότι δεν είναι το γεγονός και μόνο της απιστίας που θα την έκανε να φύγει από μια σχέση αλλά αυτό που εισπράττει από τον άλλον. Μάλιστα, επισημαίνει ότι σε μια μακροχρόνια σχέση είναι υποκρισία μιλάμε για αιώνια πίστη και αφοσίωση…

«Σε μία μακροχρόνια σχέση είναι υποκριτικό να πεις ότι κανένας δεν έχει απιστήσει και πως ο καθένας είναι πιστός εφ’ όρου ζωής. Όταν μία σχέση κοντεύει τα 30 χρόνια, αυτό δεν αληθεύει είναι ένας μύθος. Πολλές φορές μάλιστα μία απιστία τονώνει και τη σχέση. Η απιστία μπορεί να κρατήσει 20 μέρες ή ακόμα και έναν μήνα. Η ουσία δεν είναι αυτή αλλά το τι θα δεις στο μάτι του άλλου. Αν «στο μάτι του άλλου» δεν δεις κάτι τύπου «σήκω και φύγε τώρα δεν σε αντέχω» και δεις απλά το “άσε με να το ζήσω γιατί το έχω ανάγκη, και εγώ επί της ουσίας για σένα είμαι εδώ, εγώ δεν θα θύμωνα», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:00