search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:17
MENU CLOSE

Σε ραδιοφωνικό σταθμό για νέους η Μέγκαν και ο Χάρι

10.01.2018 12:17
Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που θα τους ενσαρκώσουν!  (Photos) - Media

 

Το πριγκιπικό ζευγάρι (επισήμως, από τις 19 Μαΐου) επισκέφθηκε τον ραδιοφωνικό σταθμό Reprezent FM, στο Μπρίξτον στο Λονδίνο, που στοχεύει στο να παρέχει υποστήριξη σε νέους.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός προσφέρει εκπαίδευση για μέσα μαζικής ενημέρωσης και δεξιότητες που απαιτούνται για εύρεση εργασίας σε αυτά. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ξεκίνησε πριν από δέκα χρόνια ως απάντηση στην άνοδο εγκλημάτων με μαχαιρώματα στους δρόμους. Θεωρείται κοιτίδα μουσικών ταλέντων στο Ηνωμένο Βασίλειο: DJs και παρουσιαστές εργάζονται στη μουσική βιομηχανία, παίζουν σε δικά τους νάιτ κλαμπ και είναι παραγωγοί της δικής τους μουσικής.

Ε, όπως αναμενόταν, τόσο οι παραγωγοί όσο και το προσωπικό του Reprezent FM ήταν ενθουσιασμένοι που συνάντησαν το πριγκιπικό ζευγάρι. «Από τη στιγμή που αναγγέλθηκε η επίσκεψη, ο ενθουσιασμός ήταν πολύ μεγάλος, μεγαλύτερος απ’ ό,τι φανταζόμασταν. Οι προβολείς από τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης είναι στραμμένοι πάνω μας, ποτέ δεν έχαιρε τέτοιας προσοχής ο σταθμός» δήλωσε ο Σέιν Κάρι, ο 46χρονος ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Reprezent FM.

Μιλώντας για τον σταθμό, ο Σέιν τόνισε πως «όλο αυτό που γίνεται εδώ συνοψίζεται στο ότι νεαρά άτομα μαθαίνουν πώς να είναι δημιουργικά και μετά να λάμψουν, και τώρα έχουν μια ευκαιρία».

«Μεγάλο το σοκ», από την επίσκεψη, είπε η 17χρονη παρουσιάστρια Γκλόρια Μπέγι. «Για δυο ανθρώπους που “κάνουν” τίτλους στα πρωτοσέλιδα εφημερίδων να έρθουν κάπου για το οποίο συνήθως γράφεται ένα μονόστηλο! Μου φαίνεται ότι στο μυαλό πολλών αυτά τα δύο δεν συμβιβάζονται» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του «Glory Talks» που μαζί με τον παραγωγό αυτής της ραδιοφωνικής εκπομπής, τον 27χρονος Φιν Ουάιτχεντ, συναντήθηκε με τη Μέγκαν και τον πρίγκηπα Χάρι.

Περισσότερα από 4.000 άτομα έχουν περάσει από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στον Reprezent FM, ενώ πάνω από 3.000 είναι στη λίστα αναμονής.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:16