search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:32
MENU CLOSE

Εκτός ελέγχου οι καταγγελίες για σεξουαλικά σκάνδαλα στο Χόλιγουντ – Διαψεύδεται καταγγελία… πριν αυτή δημοσιοποιηθεί

10.01.2018 14:43
Εκτός ελέγχου οι καταγγελίες για σεξουαλικά σκάνδαλα στο Χόλιγουντ - Διαψεύδεται καταγγελία... πριν αυτή δημοσιοποιηθεί - Media

 

Ο ασκός του Αιόλου φαίνεται ότι πλέον έχει ανοίξει για τα καλά και οι «θύελλες» που βγήκαν από μέσα του δεν πρόκειται να τιθασευτούν εύκολα. Αντιθέτως, σχεδόν σε καθημερινή βάση «σκάει» κι άλλη μια καταγγελία για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης ή και επίθεσης στο Χόλιγουντ που πλέον φαίνεται ότι αδυνατεί να «μαζέψει» τα πράγματα.

Κι ενώ μέχρι σήμερα συνήθως οι καταγγελόμενοι διέψευδαν ή παραδέχονταν το πέριεχόμενο των καταγγελιών αφού αυτές δημοσιοποιούνταν, ο πασίγνωστος ηθοποιός και παραγωγός Μάικλ Ντάγκλας… πρωτοτύπησε, προχωρώντας σε διάψευση πριν καν γίνει η καταγγελία.

Συγκεκριμένα, βασιζόμενος σε πληροφορίες ότι περιοδικό θα δημοσίευε καταγγελίες για περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης, ο πρωταγωνιστής του διαβόητου «Βασικού Ενστίκτου» διέψευσε ότι είχε αυνανιστεί μπροστά σε γυναίκα συνεργάτη του στην εταιρεία παραγωγής που είχε, κάνοντας λόγο για «απόλυτο ψέμα, κατασκεύασμα,χωρίς ούτε καν ίχνος αλήθειας».

Ο Ντάγκλας ανέφερε ότι προχώρησε στην… προληπτική διάψευση της καταγγελίας, μετά από συνεργασία με τον νομικό σύμβουλό του, ο οποίος και του ανέφερε ότι μια υπάλληλος που εργαζόταν στην εταιρεία του πριν από 32 χρόνια είχε κάνει σχετικές αποκαλύψεις στο περιοδικό Hollywood Reporter, το οποίο και ετοιμαζόταν να τις δημοσιεύσει.

Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός απέρριψε και την καταγγελία της γυναίκας, ότι την εξωστράκισε από το Χόλιγουντ, αν και παραδέχθηκε ότι οι επαγγελματικές σχέσεις τους δεν ήταν καλές και ότι την απέλυσε από τη θέση της. Επίσης, παραδέχθηκε ότι ως εργοδότης ήταν αθυρόστομος, ωστόσο αρνήθηκε ότι την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:32