search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 21:01
MENU CLOSE

Επίθεση ΝΔ στον Μουζάλα: Έκπληξη από τον πρώην ακτιβιστή

10.01.2018 16:02
Καταγγελία Μουζάλα για απειλές κατά της ζωής του μετά τα «ψεύδη» Μηταράκη - Media

 

Σκληρή κριτική στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα και συνολικά την κυβέρνηση για τη διαχείριση του ζητήματος των Τούρκων αξιωματικών, αλλά και του προσφυγικού εξαπέλυσε η ΝΔ.

Σχολιάζοντας τα όσα είπε ο κ. Μουζάλας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η ΝΔ υπογραμμίζει ότι «ο πρώην ακτιβιστής και θιασώτης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κ. Μουζάλας μας επιφύλαξε άλλη μία έκπληξη με τη χθεσινή συνέντευξή του: αναφερόμενος στην υπόθεση χορήγησης ασύλου στους 8 Τούρκους αξιωματικούς, ισχυρίστηκε πως “υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι πρόκειται για πραξικοπηματίες”.

Μετά την δήλωση του κ. Κοντονή ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να δικαστούν οι 8 στην Ελλάδα, ο κ. Μουζάλας έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η Κυβέρνηση έχει βαλθεί να υποκαταστήσει τη Δικαιοσύνη, διατυπώνοντας μάλιστα κρίσεις που είναι αντίθετες και με το σκεπτικό της απόφασης του Αρείου Πάγου, αλλά και της δευτεροβάθμιας επιτροπής ασύλου, η οποία έκρινε ότι οι 8 αξιωματικοί δεν είχαν καμία ανάμιξη στο πραξικόπημα στην Τουρκία.
 
Εξίσου προκλητική ήταν, όμως, και η αναφορά του Υπουργού στο ζήτημα της διαχείρισης της προσφυγικής και μεταναστευτικής κρίσης στη Μόρια. Για άλλη μία φορά επανέλαβε – εμμέσως αυτή τη φορά – ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί πως δεν θα υπάρξουν νεκροί στα κέντρα υποδοχής.
 
Η συνέντευξη του κ. Μουζάλα είναι άλλο ένα δείγμα της υποκρισίας και της ανευθυνότητας που χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ συνολικά. Αυτοί που ως αντιπολίτευση κατήγγειλαν τις συνθήκες διαβίωσης στην Αμυγδαλέζα και είχαν κάνει σημαία τους θέματα χορήγησης ασύλου, αποδεικνύουν σήμερα με τις πράξεις τους ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η – με κάθε τίμημα – παραμονή τους στις καρέκλες τις εξουσίας».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24