search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:48
MENU CLOSE

«Δηλητηριώδης» απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ για το κτίριο της Κουμουνδούρου – Γελάσαμε και σήμερα

10.01.2018 17:02
ΣΥΡΙΖΑ για Combat 18: Ο Μητσοτάκης γνώριζε για τις σχέσεις των νεοναζιστών εγκληματιών με στελέχη του κόμματος του; - Media

 

Με έντονα ειρωνικό τρόπο απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ σε ερώτημα της ΝΔ σχετικά με το κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία του κόμματος, στην πλατεία Κουμουνδούρου.

Με τη χαρακτηριστική φράση «Γελάσαμε πάλι και σήμερα», ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «1. Το κτήριο στην Κουμουνδούρου ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ.

2. Το κτήριο αγοράστηκε από την ΕΑΡ, η οποία ενσωματώθηκε στον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ, ο οποίος και αποπλήρωσε το δάνειο με 175 εκατομμύρια δραχμές, ποσό υπερδιπλάσιο του αρχικού ποσού του δανείου.
 
3. Προφανώς και έχουν πληρωθεί όλοι οι προβλεπόμενοι φόροι.
 
4. Αν τα φίλια έντυπα της ΝΔ θέλουν να στριμώξουν τον ΣΥΡΙΖΑ, ας διαλέξουν κάποιο άλλο θέμα , που δεν έχει απαντηθεί με στοιχεία στο παρελθόν και  δεν έχει μέσα τις λέξεις  “δάνειο” και “κτίριο” γιατί η σκέψη των αναγνωστών πηγαίνει αυτομάτως στα φέσια της ΝΔ, με τα απλήρωτα δάνεια των 200 εκατομμυρίων ευρώ και τα απλήρωτα ενοίκια των κτηρίων της».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:40