search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:56
MENU CLOSE

Παλικαρίσια πρόκριση για ΑΕΛ, πάρτι για ΠΑΣ

10.01.2018 17:44
ΑΕΛ – ΑΕΚ: Ο διαιτητής αποφάσισε αναβολή  - Media

 

Με «προίκα» το 3-0 του πρώτου παιχνιδιού, η ΑΕΛ κατάφερε παρά την ήττα από την Ξάνθη με 2-0 να εξασφαλίσει την παρουσία της στους 8 του Κυπέλλου. Με 9 τελείωσαν το ματς οι Θεσσαλοί, με 10 οι Ακρίτες!

Οι Θεσσαλοί μπορεί να γνώρισαν την… ήττα με 2-0 από την Ξάνθη, ωστόσο έχοντας… κάβα το 3-0 του πρώτου παιχνιδιού, άντεξαν στην πίεση των Ακριτών και σφράγισαν το εισιτήριο για την επόμενη φάση σε ένα παιχνίδι που περιείχε δύο τέρματα, τρεις (!) αποβολές και πολύ αγχος!

Με εννιά τελείωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι λόγω των αποβολών των Ντέλετιτς (60′) και Καρατάσιου (85′), με δέκα οι Ακρίτες λόγω της αποβολής του Ντουρίτσκοβιτς (66′).

Ο Μελιόπουλος ήταν αυτός που έκανε το 1-0 με ωραία κεφαλιά στο 27’. Ο Σιλά με εξαιρετικό σουτ στο 62’ πέτυχε το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων και έβαλε φωτιά στο παιχνίδι, με τους Θεσσαλούς να αντέχουν τελικά στην πίεση και το τελικό σφύριγμα να τους… λυτρώνει σηματοδοτώντας την πρόκριση τους στην επόμενη φάση.

Πάρτι πρόκρισης για τον ΠΑΣ!

ΠΑΣ… στα προημιτελικά του Κυπέλλου! Με δύο γκολ του Κόντε, που έφτασε τα 10 και τον Βιδάλ να κάνει μεγάλο ματς, οι απολαυστικοί Ηπειρώτες «καθάρισαν» 4-0 τον Λεβαδειακό και είναι εμφατικά στους «8»!

Πάρτι πρόκρισης για τον ΠΑΣ!

Πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνισή του στη σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις, ο «αγριεμένος» ΠΑΣ σάρωσε με το εμφατικό 4-0 τον Λεβαδειακό στους «Ζωσιμάδες» και ανατρέποντας… χαλαρά το 1-0 της Βοιωτίας, πήρε πανηγυρικά το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου!

Δύο γκολ από τον Πέδρο Κόντε, που έφτασε τα 10 στη σεζόν, ενώ μεγάλο ματς έκανε ο Ιγκόρ Βιντάλ.

Τα άλλα τέρματα για την ομάδα του… μετρ, Γιάννη Πετράκη, πέτυχαν οι Τζημόπουλος και Γαρουφαλιάς, με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» να χάνει πολλές ευκαιρίες (είχε και δοκάρι), για να φτάσει σε σκορ-ρεκόρ απέναντι στους «πράσινους», που κατέρρευσαν έπειτα από το 1-0, στο 30′, γνωρίζοντας δεύτερη σερί συντριβή, μετά την «πεντάρα» από τον ΠΑΟΚ, στο πρωτάθλημα…

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:55