search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:10
MENU CLOSE

Απόλυτο μυστήριο με τον Ασάνζ: Πληροφορίες ότι του χορηγήθηκε διαβατήριο του Ισημερινού (Photo)

10.01.2018 19:58
Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Ασάνζ: Τον κατασκοπεύει ο Ισημερινός - Media

 

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις σχέσεις του Τζούλιαν Ασάνζ, ιδρυτή των διαβόητων WikiLeaks, και του Ισημερινού, στην πρεσβεία του οποίου στο Λονδίνο έχει καταφύγει εδώ και σχεδόν πέντε χρόνια.

Ενώ την Τρίτη βρετανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο Ισημερινός επιδίωκει να διώξει τον Ασάνζ από την πρεσβεία, μετά από δηλώσεις του που εξαγρίωσαν τον πρόεδρο της χώρας Λένιν Μορένο, την Τετάρτη επήλθε απόλυτη ανατροπή.

Ο ίδιος ο Ασάνζ ανέβασε στα social media φωτογραφία του στην οποία φορά φανέλα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του Ισημερινού ενώ πληροφορίες θέλουν τη χώρα να του χορηγεί διαβατήριο και υπηκοότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπουργός Εξωτερικών του Ισημερινού είχε χαρακτηρίσει την κατάσταση με τον Ασάνζ ως μη βιώσιμη και πληροφορίες ανέφεραν ότι αναζητείτο ενδιάμεσος για την απομάκρυνσή του.

Αναμένονται περισσότερες πληροφορίες μέσα στις επόμενες ημέρες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:10