search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:10
MENU CLOSE

Τηλεοπτικές άδειες: Κατέθεσαν ΣΚΑΪ, Star, Alpha, ANT1, Έψιλον και η Τηλεοπτική Ελληνική – Έληξε η προθεσμία

11.01.2018 07:07
Τηλεοπτικές άδειες: Κατέθεσαν ΣΚΑΪ, Star, Alpha, ANT1, Έψιλον και η Τηλεοπτική Ελληνική - Έληξε η προθεσμία - Media

 

Έληξε η προθεσμία για την κατάθεση των φακέλων των υποψηφίων για τις τηλεοπτικές άδειες.

Λίγο μετά τις 10:00;κατατέθηκε ο πρώτος φάκελος από τον Γενικό Διευθυντή του Σταθμού Star, Κάρολο Αλκαλάϊ. Αργότερα, λίγο πριν τη 01.00 ο σταθμός ALPHA γίνεται το τρίτο κανάλι που κατέθεσε τον φάκελο υποψηφιότητάς του. Λίγο μετά τη 01.00 κατέθεσε ο Στρατής Λιαρέλης για λογαριασμό του Ant1Λίγο πριν τις 2 κατέθεσε στο κανάλι «Ε» δια χειρός του οικονομικού διευθυντή, Δημήτρη Δημαρέλη. Μισή ώρα αργότερα, η εταιρεία Τηλεοπτική Ελληνική κατέθεσε τον δικό της φάκελο. Πρώτος, κατέθεσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ την Τρίτη (07.01) 

Yπολογίζεται πως περίπουστις 17.30 το απόγευμα θα γίνουν γνωστά τα ονόματα των υποψηφίων που διεκδικούν μία τηλεοπτική άδεια γενικού περιεχομένου πανελλαδικής εμβέλειας.

Πλέον η Ολομέλεια του ΕΣΡ θα συσκεφθεί, και αφού αρχικά πραγματοποιηθεί ο πρώτος τυπικός έλεγχος των δικαιολογητικών, θα ανακοινώσει τη λίστα με τα ονόματα των υποψηφίων που θα περάσουν στην διαδικασία της αποσφράγισης.

Για τα κανάλια που μπορεί να λειτουργούν τώρα αλλά δεν πρόκειται να καταθέσουν συμμετοχή, τότε θα «πέσει μαύρο» καθώς θα αναγκαστούν να διακόψουν την εκπομπή τους. 

«Τρεις μήνες μετά την προκήρυξη του διαγωνισμού διακόπτεται το σήμα σε όσους δεν διεκδικούν τηλεοπτική άδεια», λέει ο νόμος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:09