search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:07
MENU CLOSE

Λευκός Πύργος: Μεγάλο πανό για την απεργία κρέμασαν μέλη του ΠΑΜΕ (Photos)

11.01.2018 10:14
FAUST CULTURE: Νέο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης για τον Πολιτισμό στην καρδιά της Αθήνας - Media

 

Ένα μεγάλο πανό κρέμασαν στο Λευκό Πύργο μέλη του ΠΑΜΕ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της 3ης αξιολόγησης.

Κρατώντας σημαίες του ΠΑΜΕ και φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής, οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν νωρίτερα έξω από το Λευκό Πύργο, ενώ στη συνέχεια ανέβηκαν αιφνιδιαστικά στον εξώστη του μνημείου όπου άπλωσαν το πανό.

«Κυβέρνηση – Ε.Ε. – Κεφάλαιο: Κάτω τα ξερά σας από την απεργία» αναφέρεται με κεφαλαία γράμματα στο μεγάλων διαστάσεων πανό. Ταυτόχρονα, τα μέλη του ΠΑΜΕ απευθύνουν κάλεσμα για συμμετοχή στην αυριανή απεργία και στις δύο συγκεντρώσεις που έχουν προγραμματιστεί στο Άγαλμα του Βενιζέλου, στη Θεσσαλονίκη, η μία αύριο στις 12.00 το μεσημέρι και η άλλη τη Δευτέρα στις 6.30 το απόγευμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:06