search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:12
MENU CLOSE

Σφοδρή επίθεση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κατά του ΚΚΕ

11.01.2018 18:46
«Μας λέει να κλειστούμε μέσα και αυτός γλεντάει» - Η απάντηση του Σπύρου Παπαδόπουλου - Media
 
Σφοδρότατη επίθεση κατά του ΚΚΕ εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος με αφορμή την κατάληψη του γραφείου της Έφης Αχτσιόγλου από μέλη του ΠΑΜΕ.
 
«Φασίστας ο αριστερός, κουμουνιστής, συνδικαλιστής που χτυπάει το χέρι στο τραπέζι μπροστά στην υπουργό. Αυτό είναι φασισμός. Να τα μαζέψουν. Ως εδώ. Θα τα ακούσετε τώρα, δεν τα αντέχετε αλλά θα τα ακούσετε» είπε αρχικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατά την διάρκεια της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου. 
 
Και συνέχισε λέγοντας «με τσαμπουκά; Ε, εμείς δεν καταλαβαίνουμε από τσαμπουκά. Τι θέλουν να πλακωνόμαστε στις πλατείες; Εμείς ούτε κωλώσαμε ούτε θα κωλώσουμε.  Αλλά που θα καταντήσουμε; Να τσακωνόμαστε στις πλατείες; Αυτό που κάνετε δεν συνάδει με τις αρχές τις Αριστερά. Μόνο οι τίτλοι σας έχουν μείνει από το κόμμα. Αν νομίζετε ότι θα χτυπάτε τα χέρια σε μια υπουργό. Εμείς ποτέ δεν το κάναμε», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απευθυνόμενος στην πλευρά των βουλευτών του ΚΚΕ. 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:12