search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:10
MENU CLOSE

Αλέν Ντελόν: «Φεύγοντας από αυτόν τον κόσμο δε θα νιώσω λύπη» (Photos)

12.01.2018 08:26
Αλέν Ντελόν: Τα οικοτροφεία, οι γυναίκες, οι κορυφαίες ταινίες και ο Τιμητικός Φοίνικας - Media

 

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέν Ντελόν, ένας από τους διασημότερους Γάλλους ηθοποιούς, στο Paris Match με αφορμή τα 60 χρόνια της καριέρας του.

«Εγώ, ο Ντελόν: Η συνέντευξη της ζωής του» είναι ο τίτλος της συνέντευξης και ο 82χρονος, πια, ηθοποιός μιλά για την καριέρα του, τη δύσκολη σχέση με την οικογένειά του, τις γυναίκες που αγάπησε στη ζωή του , καθώς και τους φίλους που έχασε. Αναφερόμενος στο σήμερα νιώθει θλίψη, επισημαίνοντας ότι στην παρούσα εποχή έχουν χαθεί οι αξίες, το ήθος και ο σεβασμός τόσο που φεύγοντας από αυτόν τον κόσμο δε νιώθει λύπη, δε μετανιώνει για τίποτα ούτε και χάνει κάτι σημαντικό.

«Η ζωή δεν μου δίνει πια τίποτε σπουδαίο. Γνώρισα και είδα τα πάντα. Αλλά το σημαντικότερο, απεχθάνομαι αυτή την εποχή, τη σιχαίνομαι. Υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι που απεχθάνομαι. Όλα είναι κίβδηλα, στρεβλά. Δεν υπάρχει πια σεβασμός, ούτε λόγος που να τηρείται, μόνο στα λεφτά δίνεται αξία. Ακούω που μιλούν για εγκλήματα μέρα μεσημέρι. Ξέρω ότι θα φύγω από αυτόν τον κόσμο χωρίς να μετανιώνω για τίποτα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Σχεδόν όλοι έφυγαν» υπογραμμίζει ο μυθικός πρωταγωνιστής του «Γατόπαρδου» (1963) του Λουκίνο Βισκόντι. Ο Ντελόν θρήνησε, άλλωστε, πριν από μερικούς μήνες τον θάνατο της αγαπημένης του, Μιρέιγ Νταρκ, με την οποία ήταν ζευγάρι τη δεκαετία του 1970.

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει μια γυναίκα στη ζωή του σήμερα, ο ηθοποιός απαντά ότι «δεν την έχει βρει»: «Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν υποψήφιες. Υπάρχουν δέκα, αλλά επί του παρόντος καμία δεν μου ταιριάζει για το τέλος της ζωής μου… Θα μπορούσα να παντρευτώ μια γυναίκα, αν ήταν έτοιμη να με συντροφεύσει μέχρι το τέλος», τονίζει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:10