search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:23
MENU CLOSE

Η απάντηση Βαρουφάκη στον Ντάισελμπλουμ και οι… «μαζορέτες»

12.01.2018 10:15
Απίστευτη αποκάλυψη Βαρουφάκη: Οι πάντες ηχογραφούσαν τους πάντες στα Eurogroup - Media

Άλλη μία συνέντευξη του απερχόμενου προέδρου του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, περιελάμβανε την ταραχώδη σχέση του με τον Γιάνη Βαρουφάκη, στον οποίο αναφέρεται όπου σταθεί κι όπου βρεθεί. Και βεβαίως vice versa αφού και ο πρώην υπουργός Οικονομικών «στολίζει» συχνά πυκνά τον ολλανδό αξιωματούχο.

Έτσι και αυτή τη φορά, η απολογιστική συνέντευξη του πρώην προέδρου του Eurogroup δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος με ένα «θανατηφόρο» tweet κατηγορεί τόσο τον Ολλανδό, όσο και το «αφεντικό» του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

«Ο αποχωρών (μετά την ‘απόλυσή’ του από τους Ολλανδούς) υπάλληλος του κ. Σόιμπλε έδωσε εύσημα στις μαζορέτες του αφεντικού του για το πραξικόπημα εναντίον της Ελληνικής Άνοιξης. Καλή σταδιοδρομία Γερούν στον ESM, υπό τον έτερο υπάλληλο Σόιμπλε» ανέφερε στο tweet του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:22