search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:12
MENU CLOSE

Γυναίκα μαστροπός εξέδιδε παράνομα 3 γυναίκες στα Χανιά

12.01.2018 11:05
«Οικογενειάρχες» με παιδιά οι βασανιστές των ιερόδουλων - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη διπλή ζωή τους  - Media

 

Υπόθεση μαστροπείας εξιχνίασαν σήμερα Παρασκευή οι αστυνομικές Αρχές στα Χανιά. Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, συνέλαβαν μια 38χρονη Ελληνίδα ιδιοκτήτρια καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και τρεις γυναίκες (μια 25χρονη Ελληνίδα και δύο Βουλγάρες, ηλικίας 24 και 26 ετών) που κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας και εργασίας, χωρίς πιστοποιητικά υγείας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Όπως διαπιστώθηκε, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης η 38χρονη, ως ιδιοκτήτρια του καταστήματος, εξωθούσε στην πορνεία και διευκόλυνε την 24χρονη από τη Βουλγαρία να εκδίδεται, έναντι προκαθορισμένης αμοιβής.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, σήμερα το πρωί αστυνομικός μετέβη στο κατάστημα της 38χρονης που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης προσποιούμενος τον πελάτη, όπου η 24χρονη κατηγορούμενή του πρότεινε ερωτική συνεύρεση, έναντι χρηματικού ποσού.

Μετά την καταβολή του χρηματικού ποσού, το οποίο ήταν προσημειωμένο, ακολούθησε η σύλληψη των δύο γυναικών καθώς και η σύλληψη της 25χρονης και της 26χρονης που δεν είχαν τα κατάλληλα έγγραφα.

Από την αστυνομία κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ, ενώ οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Πηγή: ΑΠΕ -ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:12