search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:06
MENU CLOSE

Δύσκολες στιγμές για την παρουσιάστρια: Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τον πατέρα της (Video)

12.01.2018 11:47
Δύσκολες στιγμές για την παρουσιάστρια: Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τον πατέρα της (Video) - Media

 

Ξεκίνησε την εκπομπή της, αφιερώνοντας όμορφα λόγια για τον αγαπημένο της πατέρα. Τον άνθρωπο που λάτρευε και που πλέον, δεν είναι στη ζωή. Μάλιστα, δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της και “λύγισε” στον αέρα της εκπομπής.

Ο λόγος για την Ellen DeGeneres, που μετά την καταστροφή του σπιτιού της στο Mentecito, αυττή η δυσάρεστη είδηση ήρθε στη ζωή της και την συντάραξε…

Κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού της σόου η Ellen, συγκινημένη, μοιράστηκε με το κοινό της μια ιστορία με τον πατέρα της

«Εκτός από το τι συμβαίνει στο Montecito, έχασα τον πατέρα μου αυτή την εβδομάδα. Ήταν 92 ετών. Είχε μια υπέροχη ζωή. Δεν ήταν αναπάντεχο. Είχα τη δυνατότητα να του πω αντίο. Όταν ήμουν παιδί ο μπαμπάς μας πήγαινε διακοπές στο στούντιο της Warner Bros.Αγαπούσε τη δουλειά του. Του άρεσε που ανακατεύτηκα με αυτή. Όταν πέθανε, είδα αυτό το ουράνιο τόξο επάνω από την αφίσα μου!».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:05