search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:05
MENU CLOSE

Ο θείος πήρε το μαχαίρι και «ξεκαθάρισε» με 2 μαχαιριές τον τσακωμό για λογαριασμό του ανιψιού του

12.01.2018 12:11
Κρήτη: «Άγρια» Χριστούγεννα στο Ηράκλειο - Στο νοσοκομείο 30χρονος μετά από μαχαίρωμα - Media

 

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πλέον ένας 51χρονος, ο οποίος προσήχθη από την αστυνομία ως ο δράστης του μαχαιρώματος, που σημειώθηκε χθες βράδυ σε κατάστημα στο κέντρο της Πάτρας.

Όπως πληροφορείται το thebest.gr πρόκειται για έναν 51χρονο Έλληνα, ο οποίος  εντοπίστηκε στα Ζαρουχλέικα, προσήχθη και εν συνεχεία η προσαγωγή του μετατράπηκε σε σύλληψη.
 
Χθες βράδυ γύρω στις 11 ένας άνδρας πήγε στο κατάστημα και χωρίς να μιλήσει καν, μαχαίρωσε έναν 26χρονο, που εργάζεται εκεί ως σερβιτόρος. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο συλληφθείς είναι θείος ενός νεαρού, ο οποίος το προηγούμενο βράδυ είχε τσακωθεί με τον σερβιτόρο. Και φαίνεται πως ο 51χρονος έδρασε για λογαριασμό του ανιψιού του.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 51χρονο ως τον δράστη του αιματηρού επεισοδίου αξιοποιώντας υλικό από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και μαρτυρίες. Ο νεαρός δέχτηκε δύο μαχαιριές. Μια στην κοιλιά και μία στο δεξί πόδι και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:05