search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:15
MENU CLOSE

Λύγισε ο «στρατηγός» – Ράγισαν καρδιές στο ύστατο χαίρε για τον Τάκη Λουκανίδη (Photos)

12.01.2018 17:26
Λύγισε ο «στρατηγός» - Ράγισαν καρδιές στο ύστατο χαίρε για τον Τάκη Λουκανίδη (Photos) - Media

Συγκίνηση και βαθειά θλίψη: αυτά ήταν τα συναισθήματα που κυριάρχησαν στο νεκροταφείο Κηφισιάς, όπου έγινε η κηδεία του μεγάλου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τάκη Λουκανίδη.

Με μια σημαία του Τριφυλιού και ένα κασκόλ της Δόξας Δράμας πάνω στο φέρετρο ο Τάκης Λουκανίδης οδηγήθηκε στην τελευταία κατοικία του, και όλοι οι φίλοι του, παλιοί συμπαίκτες και αντίπαλοι, και ιστορικά στελέχη της διοίκησης ήταν εκεί για το ύστατο χαίρε.

Συγκλονιστική φιγούρα ήταν ο «στρατηγός» Μίμης Δομάζος, ο οποίος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ενώ το παρών έδωσαν οι Αντωνιάδης, Δομάζος, Σούρπης, Γονιός, Καμάρας, Θεοφάνης, Φυλακούρης, Λιβαθηνός, Καρούλιας, Βονόρτας, Καραγκούνης, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και ο Αργύρης Μήτσου. Την «πράσινη» ΠΑΕ εκπροσώπησε ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Κωνσταντίνου.

Επίσης, παρόντες ήταν και εκπρόσωποι από τον πολιτικό χώρο μεταξύ των οποίων οι Μίμης Ανδρουλάκης, Κώστας Σκανδαλίδης, Πάνος Παναγιωτόπουλος, αλλά και ο Γιάννης Ματζουράνης, γνωστός ως «Εθνικάρας», καθώς και ο Αντώνης Γλύκας εκπροσωπώντας τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού και ο Κώστας Νεστορίδης εκ μέρους της ΑΕΚ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:13