search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:53
MENU CLOSE

Στο χέρι του ΠΑΟΚ ο Μολέδο!

12.01.2018 18:17
Στο χέρι του ΠΑΟΚ ο Μολέδο! - Media

 

Ο Παναθηναϊκός περιμένει την απάντηση του ΠΑΟΚ στην αντιπρόταση για τον Ροντρίγκο Μολέδο, ώστε να ανάψει το… πράσινο φως για τον δανεισμό του Βραζιλιάνου στόπερ.

Το σίριαλ Ροντρίγκο Μολέδο στον ΠΑΟΚ καλά κρατεί και αυτή την στιγμή βρισκόμαστε στην τελική ευθεία. Η Ιντερνασιονάλ με την ανακοίνωση του παίκτη από το καλοκαίρι, έδεσε… κόμπο τον Παναθηναϊκό και επί της ουσίας η παραχώρηση του παίκτη στον «δικέφαλο» με την μορφή δανεισμού είναι μονόδρομος για το «τριφύλλι» που καίγεται για λεφτά. Υπό φυσιολογικές συνθήκες είτε θα ανανέωνε τον παίκτη είτε θα τον κρατούσε μέχρι το καλοκαίρι στο έμψυχο δυναμικό του.

Ο ΠΑΟΚ, όπως είναι γνωστό, τα έχει βρει με τον παίκτη και μένει να τα βρει με τον Παναθηναϊκό, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής ενώ το προηγούμενο διάστημα είχε διαρρεύσει κάτι ανάλογο τουλάχιστον δύο και τρεις φορές από την Θεσσαλονίκη. Οι «πράσινοι» ζητούν 300.000 ευρώ και τους Κάτσε-Κωνσταντινίδη ελεύθερους και πληρωμένους ως το καλοκαίρι. Αυτές είναι οι απαιτήσεις του Παναθηναϊκού τούτη την ώρα. Αν γίνουν αποδεκτές, ο Μολέδο θα ντυθεί στα ασπρόμαυρα το συντομότερο δυνατό, αν όχι, τότε οι δύο πλευρές θα μπουν σε νέο γύρο διαπραγματεύσεων…

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:52