search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:19
MENU CLOSE

«Ένας Έλληνας ποδοσφαιρικός θρύλος» – Συλλυπητήρια από τον πρόεδρο της FIFA για Τάκη Λουκανίδη

12.01.2018 20:56
FIFA: Ποινική δίωξη κατά του Ινφαντίνο - Media

 

Ο πρόεδρος της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο φρόντισε να στείλει στον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο συλλυπητήρια επιστολή για την απώλεια του Τάκη Λουκανίδη.

 Η επιστολή: «Αγαπητέ πρόεδρε,

Παρακαλώ δεχτείτε τα βαθιά μου συλλυπητήρια για την απώλεια του πρώην διεθνούς ποδοσφαιριστή και Έλληνα ποδοσφαιρικού θρύλου, Τάκη Λουκανίδη.

 Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Λουκανίδης είχε 23 συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδας από το 1958 έως το 1967. Σε συλλογικό επίπεδο, θα τον θυμόμαστε για την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο κέρδισε 4 πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, στον Άρη, με τον οποίο κέρδισε ένα κύπελλο, και στην Δόξα Δράμας.

 Εκ μέρους της FIFA και της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής οικογένειας, δεχτείτε κατ’ επέκταση τα βαθιά συλλυπητήρια προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και κυρίως προς την οικογένειά του, τους φίλους και τους αγαπημένους του.

 Ελπίζουμε ότι με κάποιο τρόπο τα λόγια συμπαράστασής μας να προφέρουν λίγη ειρήνη και  ανακούφιση σε αυτές τις στιγμές θλίψης».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:18