search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:11
MENU CLOSE

Χατζηδάκης: Συζήτηση για τα Σκόπια μόνο με καθαρή θέση από την κυβέρνηση

13.01.2018 08:12
Χατζηδάκης σε ΣΥΡΙΖΑ: Όπως καταδικάζουμε τους ακροδεξιούς μπαχαλάκηδες, καταδικάστε και τους ακροαριστερούς - Media

 

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε πως η ΝΔ δεν μπορεί να δεχθεί παιχνίδια ούτε από την πλευρά ΣΥΡΙΖΑ ούτε από την πλευρά Καμμένου για το Σκοπιανό. 

Συγκεκριμένα ο κ. Χατζηδάκης τόνισε, στην πρωινή εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΙ: «εάν υπάρξει μία κοινή και ξεκάθαρη πρόταση για την ονομασία των Σκοπίων η Νέα Δημοκρατία θα καθίσει στο τραπέζι να την συζητήσει, μέχρι τότε δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο». 

Αναφορικά με τα επιδόματα αλλά και τις ρυθμίσεις για τους πλειστηριασμούς ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε «σε ορισμένες περιπτώσεις συμπολιτών μας υπάρχει όντως αύξηση στα επιδόματα. Σε τρίτεκνους και πολύτεκνους οι περικοπές γίνονται με τρόπο απίστευτο και δραματικό. Κατά τα άλλα η κυβέρνηση που έχουμε έχει το θράσος να σημειώνει πως εκφράζει τους φτωχούς. Λένε πως οι φόροι έχουν ζημιωθεί σημαντικά από τα μέτρα. Αυτό όμως το γνωρίζει και η φυματική σαρανταποδαρούσα του κυρίου Τσακαλώτου». 

Αναφορικά με τον θεσμό της διαμεσολάβησης ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε: «είμαστε μεν υπέρ της διαμεσολάβησης αλλά νομίζω πως η κυβέρνηση κάνει παραπάνω βήματα από τι μπορεί τελικά να βοηθά στην αποσυμφόρηση των δικαστηρίων». 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33