search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:41
MENU CLOSE

H Δήμητρα Παπαδήμα απαντά στους επικριτές μετά τις δηλώσεις για το Νίκο Σεργιανόπουλο

13.01.2018 08:19
Δήμητρα Παπαδήμα: «Ο κορωνοϊός μας ένωσε σαν ζευγάρι με τον Γιάννη» - Media

 

Για τον Νίκο Σεργιανόπουλο μίλησε πριν λίγες ημέρες η Δήμητρα Παπαδήμα στην εκπομπή “Όλα Καλά”. Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε πώς αντέδρασε όταν την ενημέρωσαν για τον θάνατο του συναδέλφου της και αρκετοί ήταν αυτοί που την επέκριναν μετά τη συνέντευξή της.

Με νέες δηλώσεις της, λοιπόν, στην εκπομπή “Όλα Καλά”, η Δήμητρα Παπαδήμα απάντησε στους επικριτές της.

«Τι να πω… Εξεπλάγην! Γιατί αυτό το είχα πει τότε που έγινε το γεγονός. Και θεωρώ ότι είναι πολύ περίεργο να μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει “φύγει” και με έναν τέτοιο τρόπο. Αυτό το είπα τότε, το ξαναείπα πάλι τώρα. Το είπα περίεργα κι εγώ; Υπάρχουν κι άλλα πράγματα από τη συνέντευξη που θα μπορούσαν να συζητηθούν. Μου κάνει εντύπωση που συζητήθηκε αυτό.

Το είπα με πολύ καλή διάθεση, ότι άμα δεν περνάς καλά και θες να “φύγεις”, νικάς τη ζωή με τον θάνατό σου. Νομίζω ότι πρέπει να ακούμε τα πράγματα έτσι όπως λέγονται και από κάποιους ανθρώπους που έχουν δείξει και μια πορεία. Το θεωρώ κουτό όλο αυτό που έγινε. Σέβομαι αυτόν τον άνθρωπο, τον αγάπησα και τον πόνεσα», είπε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:41