search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:36
MENU CLOSE

Πάτρα: Είχε καταδικαστεί ξανά ο 51χρονος που μαχαίρωσε 26χρονο σε κέντρο διασκέδασης

13.01.2018 08:45
Πάτρα: Είχε καταδικαστεί ξανά ο 51χρονος που μαχαίρωσε 26χρονο σε κέντρο διασκέδασης - Media

 

Για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και φθορά ξένης ιδιοκτησίας είχε καταδικαστεί στο παρελθόν ο 51χρονος, που εισέβαλε -το βράδυ της Πέμπτης- σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Πάτρα και τραυμάτισε με μαχαίρι 26χρονο εργαζόμενο. 

Μάλιστα, σύμφωνα με το patrastimes.gr, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση φυλάκισης 14 μηνών.

Ο 51χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής, μετά από επιχείρηση της αστυνομίας, στην περιοχή των Ζαρουχλεϊκων.

Κίνητρό του ήταν ο διαπληκτισμός του ανιψιού του με το θύμα. 

Ο άτυχος 26χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Αγιος Ανδρέας», μετά από τις μαχαιριές που δέχθηκε στο θώρακα και το δεξί μηρό. 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη, χθες (12-1-2018) το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 51χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράνομη οπλοχρησία.

Ειδικότερα, ο δράστης προχθές αργά το βράδυ στην Πάτρα, εισήλθε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου εργάζονταν 26χρονος, τον οποίο προπηλάκισε και στη συνέχεια έπληξε με αιχμηρό αντικείμενο, τραυματίζοντας τον στον θώρακα και στο δεξιό του μηρό.

Ο 26χρονος τραυματίας διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού διενεργήθηκαν άμεσα μεθοδικές και ενδελεχείς έρευνες, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, με αποτέλεσμα, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, να ταυτοποιήσουν τα πλήρη στοιχεία του δράστη, τον οποίο εντόπισαν χθες το πρωί και τον συνέλαβαν.

Επιπλέον, από τον έλεγχο των στοιχείων του δράστη προέκυψε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δεκατεσσάρων μηνών για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:24