search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:29
MENU CLOSE

Oι φήμες λένε…

24.09.2009 19:10
oldphotos127167871577.jpg

Ετοιμάζονται κάποιοι να κινηθούν λάβροι εναντίον επιχειρηματία, εισαγγελικές και εποπτικές αρχές, γιατί έχουν διαπιστωθεί περίεργες χρηματιστηριακές εγγραφές σε εταιρείες του.

Ετοιμάζονται κάποιοι να κινηθούν λάβροι εναντίον επιχειρηματία, εισαγγελικές και εποπτικές αρχές, γιατί έχουν διαπιστωθεί περίεργες χρηματιστηριακές εγγραφές σε εταιρείες του. Το όλο εγχείρημα, που μπορεί να προκαλέσει και μιντιακές ανακατατάξεις, αναβάλλεται για μετά τις εκλογές…

Πέφτουν «βροχή» τα στοιχήματα στη Ν.Δ. για το πόσο «κοστίzει» το λάθος Καρατζαφέρη με την ξαφνική του θέση ότι πρέπει η Εκκλησία να φορολογηθεί για την περιουσία της.  Στην Ρηγίλλης, που τρίβουν τα χέρια τους, λένε πως ο συνήθως πονηρός αρχηγός την πάτησε και στράφηκε κατά του κορμού του εκλογικού σώματος που τον στηρίζει… Στον Ορθόδοξο Συναγερμό απορούν…

Πρόεδρος διοικητικού συμβουλίου μιας πασίγνωστης ΔΕΚΟ,  διορισμένος από τη Ν.Δ., διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση πως δεν το κουνά από τη θέση του εάν δεν τερματίσει το έργο του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15