search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:38
MENU CLOSE

Νεαρός ηθοποιός κατηγορεί τον Φράνκο Τζεφιρέλι για σεξουαλική παρένοχληση

13.01.2018 15:25
Νεαρός ηθοποιός κατηγορεί τον Φράνκο Τζεφιρέλι για σεξουαλική παρένοχληση - Media

 

Ο διάσημος Ιταλός σκηνοθέτης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ», Φράνκο Τζεφιρέλι, κατηγορείται από νεαρό ηθοποιό ότι επιχείρησε να του κάνει στοματικό έρωτα χωρίς τη θέλησή του, προκαλώντας την οργή του γιου του σκηνοθέτη.

Σύμφωνα με τον Τζόναθον Σκεκ, που έπαιξε στην ταινία του 1993, «Storia di una capinera» (Sparrow), ο σκηνοθέτης πέρασε εβδομάδες προσπαθώντας να τον «αποπλανήσει» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στη νότια Ιταλία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού People, ο Σκεκ ισχυρίζεται πως ο Τζεφιρέλι τον χούφτωσε και προσπάθησε να του κάνει στοματικό σεξ χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Ο Τζεφιρέλι, που είναι τώρα 94 ετών, δεν έχει σχολιάσει τους ισχυρισμούς, αλλά ο γιος του εξέδωσε δήλωση λέγοντας πως δεν ήταν αλήθεια.

Ο Πίπο Κόρσι Τζεφιρέλι κατηγόρησε τον Σκεκ πως σκέφτηκε «μια αληθινή βεντέτα» ενάντια στον σκηνοθέτη, που κατέληξε να προσλάβει άλλον ηθοποιό για να ντουμπλάρει τις ατάκες του Σκεκ επειδή είχε προβλήματα με το λαιμό του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Ο γιος του Τζεφιρέλι απέρριψε επίσης τον ισχυρισμό του Σκεκ πως αντιμετώπισε ψυχολογικά προβλήματα μετά την υποτιθέμενη επίθεση, λέγοντας πως ο ηθοποιός επέλεξε να διατηρήσει επαφές με την οικογένεια περιστασιακά με τα χρόνια και πιο πρόσφατα το Δεκέμβριο του 2017.

Ο Τζεφιρέλι, που στράφηκε στην πολιτική μετά την καριέρα του στον κινηματογράφο και εκπροσώπησε το κόμμα του Μπερλουσκόνι στη γερουσία, σπάνια κάνει πλέον δημόσιες εμφανίσεις. Σύμφωνα με το γιο του, η υγεία του σκηνοθέτη δεν είναι πολύ καλή για να του επιτρέψει να απαντήσει ή ακόμη και να καταλάβει τους ισχυρισμούς του Σκεκ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:36