search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:58
MENU CLOSE

Βορίδης για Σκοπιανό: Η ΝΔ θα υπερασπιστεί τα δίκαια του έθνους

14.01.2018 10:21
Μάκης Βορίδης: Η Συμφωνία Αλήθειας του Κυριάκου Μητσοτάκη υλοποιείται - Media

 

“Χωρίς κυβερνητική θέση, με συντεταγμένους πίσω από αυτήν όλους τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, η ΝΔ δεν μπαίνει καν σε συζήτηση” τόνισε, για το θέμα του ονόματος της πΓΔΜ, ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ Μάκης Βορίδης σε συνέντευξή του στην εφ. “Real News”. Είπε ότι η ΝΔ και στο συγκεκριμένο ζήτημα θα εμφανιστεί ενωμένη, συντεταγμένη και θα υπερασπιστεί τα δίκαια του έθνους, “τίποτα λιγότερο από αυτό”.

Ο κ. Βορίδης είπε ότι σαφώς όσοι βουλευτές της ΝΔ επιθυμούν μπορούν να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο ή να υπογράψουν κείμενο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας θεωρώντας, ταυτόχρονα, ότι τα συλλαλητήρια αυτά βοηθούν τη χώρα. “Είναι σπουδαίο και συγκινητικό να παρακινούν οι πολίτες τους αντιπροσώπους τους να τηρήσουν μια περήφανη και σθεναρή στάση – δίνει κουράγιο σε όλους μας” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λέγοντας ότι κάθε ημέρα παραμονής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση είναι “μια χαμένη ημέρα για την πατρίδα”, ο κ. Βορίδης είπε ότι “οι εκλογές θα έπρεπε να έχουν γίνει χθες”, εκτιμώντας ότι “εντός του 2018 θα διαμορφωθούν συνθήκες αντικειμενικές, κοινωνικές, εθνικές και πολιτικές πιέσεις που θα τη σύρουν σε εκλογές”.

“Το 2018 θα είναι έτος εκλογών και πολιτικής ανατροπής” είπε ο κ. Βορίδης προσθέτοντας ότι η ΝΔ θα λάβει καθαρή κυβερνητική εντολή. Επίσης, είπε ότι η ΝΔ έχει καταστήσει σαφές για τις εκλογές της τοπικής Αυτοδιοίκησης ότι πρέπει να διεξαχθούν με το υφιστάμενο εκλογικό σύστημα στην ημερομηνία που έχει καθοριστεί, ενώ, ερωτηθείς σχετικά, απάντησε ότι το κόμμα δεν έχει ακόμα ξεκινήσει καμία συζήτηση για πρόσωπα που θα προτείνει στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:57