search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:58
MENU CLOSE

Παραιτήθηκε ο Ζουράρις με επιστολή στον Πρωθυπουργό

14.01.2018 10:43
Παραιτήθηκε ο Ζουράρις με επιστολή στον Πρωθυπουργό  - Media

 

Eπιστολή παραίτησης έστειλε στον πρωθυπουργό ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις. 

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα λάβει τις σχετικές αποφάσεις μετά τη συζήτηση της Δευτέρας στη Βουλή.

Πληροφορίες από το περιβάλλον του Κώστα Ζουράρι κάνουν λόγο για μία ολιγόλογη επιστολή: «Ερίδματε (σ.σ. καλοδομημένε) πρωθυπουργέ και σύντροφε υποβάλλω σήμερα 14.1.2018 την από την θέση του υφυπουργού επί της παιδείας παραίτησίν μου, η οποία διευκολύνει, ως εικός την κυβερνητική αλληλεγγύη και, συνάμφω το πολιτικό μου αυτεξούσιον. Μετά της προσηκούσης τιμής, Κώστας Γ. Ζουράρις».

Όπως αποκαλύπτει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Δημήτρης Καμμένος δεν ήταν ο μοναδικός που είχε ζητήσει (δημόσια) την παραίτησή του το πρωί της Κυριακής. Είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία του υφυπουργού Παιδείας με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο

Δημήτρης Καμμένος: Ή ο Ζουράρις ή εγώ

«Ή θα του βάλουν μυαλό ή να φύγει από την κυβέρνηση. Δεν θα ανεχθούμε δεύτερη προσβολή από τον Ζουράρι για τους οπαδούς των δύο ομάδων. Είναι διχαστικές δηλώσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα. Ή ο Δημήτρης Καμμένος ή ο Ζουράρις. Να παρθούν αποφάσεις σήμερα. Ας αποφασίσει ο πρωθυπουργός και ο Πάνος Καμμένος» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, εμφανώς εκνευρισμένος.

Σε ένα πρωτοφανές παραλήρημα, στην εκπομπή «Τα παιδιά της πιάτσας», ο υφυπουργός μίλησε υποτιμητικά για τον κόσμο του Ολυμπιακού και του Άρη.

Ο Κώστας Ζουράρις, γνωστός ΠΑΟΚτζής, παράφρασε στον αέρα της εκπομπής υβριστικό σύνθημα οπαδών της ομάδας του κατά του Ολυμπιακού με τα «δικά του ελληνικά».

«Βουντού, βουντού, βουντού και μια καρφίτσα μαύρη, στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου συστήματος καθίσανε 10.000 γαύροι…», είπε χαρακτηριστικά, όπως μπορείτε να ακούσετε στο 28’30”.

Upload Audio – Download Music – Psy -Gangnam style

Σε ερώτηση του παρουσιαστή της εκπομπής για τον Άρη, ο υφυπουργός ανέφερε: «Ποιος τον γ…άει τον Άρη;».
 

Καραπάππας: «Αυτό το σκουλήκι…»

Άμεση ήταν η αντίδραση του Ολυμπιακού. Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ Κώστας Καραπαππάς έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook: 

“Οι άνθρωποι δεν κάνουν πίσω. Δεν θα κάνουμε και εμείς. Αυτό το σκουλήκι ξαναέβρισε χυδαία τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δημόσια και φυσικά θα παραμείνει Υφυπουργός Παιδείας (για να συνεχίζει να μας βρίζει)…
Υγ.: αλήθεια οι βουλευτές του Πειραιά δε νοιώθουν προσβεβλημένοι από τη συνεχή πρόκληση αυτού του γελοίου; “

ΠΑΕ Άρης: Καλούμε τον πρωθυπουργό να παρέμβη

Δριμύ κατηγορώ εναντίον του κ. Ζουράρι εξαπέλυσε και η ΠΑΕ Άρης, που ζητά με ανακοίνωσή της παρέμβαση του πρωθυπουργού και καθαίρεση του Κώστα Ζουράρι.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Όσοι διαθέτουν ίχνος, έστω, σοβαρότητας και αυτοσεβασμού, έχουν πάψει προ πολλού να ασχολούνται στα σοβαρά με τον γραφικό…  Ζουράρι. Εδώ και πολλά χρόνια έχει χάσει κάθε επαφή με τη σοβαρότητα, προφανώς λόγω… ηλικίας. Έχει το ακαταλόγιστο ο άνθρωπος…Με την θεσμική του ιδιότητα, όμως, αυτή του υφυπουργού Παιδείας, υπέπεσε σήμερα σ’ ένα ολέθριο ολίσθημα, σ’ ένα ραδιοφωνικό παραλήρημα, που είχε ύφος πεζοδρομίου (σ’ αυτά είναι καλός…).  
 
Και γι’ αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να ασχοληθούμε –δυστυχώς- μαζί του. Ο Ζουράρις είναι πολύ μικρός για να πιάνει στο στόμα του τον ΑΡΗ.
 
Το ποιος είναι ο ΑΡΗΣ και ο κόσμος του θα το διαπιστώσει ο ίδιος προσωπικά στις επόμενες εκλογές. Θα πρέπει να γνωρίζει ο γραφικός Ζουράρις ότι ο λαός του ΑΡΗ, όπως ξέρει να επιβραβεύει, ξέρει και να τιμωρεί. Με αμείλικτο τρόπο μάλιστα. Όποιος… σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες…
 
Δεν θα πούμε τίποτα περισσότερο γι’ αυτόν. Καλούμε, όμως, τον Πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα, να παρέμβει άμεσα και να τον καθαιρέσει από το πόστο που κατέχει. Διότι, οι χυδαίες βωμολοχίες του υφυπουργού του προκαλούν διχαστικές τάσεις με απρόβλεπτες συνέπειες.
 
Πέραν τούτου, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει στη διάθεσή της το ηχητικό απόσπασμα της συνέντευξης και θα πράξει τα δέοντα. Ελπίζουμε, μόνο, να μην… κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική του ασυλία.
 
Τέλος, εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για τη στάση που κράτησε ο ραδιοφωνικός παραγωγός (σε σταθμό της Θεσσαλονίκης μάλιστα!!!), που φιλοξένησε τον Ζουράρι. Αντί να τον εγκαλέσει τη στιγμή που εκφραζόταν χυδαία για τον ΑΡΗ, αυτός προτίμησε να χαριεντίζεται μαζί του… Τον αφήνουμε στην κρίση του κόσμου».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15