26/06/2019 20:31:10

Μοτοσικλετιστής μπαίνει σε στροφή με ταχύτητα 190 χλμ και εκτινάσσεται στον αέρα (Video)

Μοτοσικλετιστής μπαίνει σε στροφή με ταχύτητα 190 χλμ και εκτινάσσεται στον αέρα (Video)  - Media

 

Τι και εάν ο δρόμος κάτω προειδοποιούσε και έγραφε slow, ανά 20 μέτρα. Τι και εάν οι στροφές ήταν όλες κλειστές και δίχως ορατότητα. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας δεν έλαβε τίποτε υπόψην του και συνέχιζε να έχει «κολλημένο» το χέρι του στο γκάζι. Το καντράν έγραφε 190 χιλιόμετρα/ώρα και εκείνος συνέχιζε να τρέχει.

Ο 29χρονος Νίκολας Πάμελ ταξίδευε στο Ντέβον της Βρετανίας και φαίνεται ότι βιαζόταν να φτάσει. Ο δρόμος στο σημείο εκείνο έχει μέγιστο επιτρεπόμενο όριο τα 60χιλιόμετρα αλλά ο Πάμελ τα είχε παραβιάσει στο τριπλάσιο.

Η κάμερα που είχε στο κράνος κατέγραφε τα πάντα. Σε μια δεξιά στροφή, ο μοτοσικλετιστής που έτρεχε σα δαιμονισμένος δεν υπολόγισε την κλίση που έπρεπε να πάρει το κορμί του αλλά και η μηχανή και στην κυριολεξία εκτοξεύτηκε στα χωράφια.

Από την πτώση ο 29χρονος αναβάτης υπέστη κάταγμα στα πλευρά και την κλείδα, ενώ το δικαστήριο τον καταδίκασε σε 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή, απαγόρευση οδήγησης για ένα έτος, 180 ώρες κοινωνική εργασία και πρόστιμο 160 ευρώ.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.