search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:13
MENU CLOSE

Τι αναφέρει ο Ζουράρις στην επιστολή της παραίτησής του στον Πρωθυπουργό

14.01.2018 15:49
Τι αναφέρει ο Ζουράρις στην επιστολή της παραίτησής του στον Πρωθυπουργό - Media

 

Στο ραδιόφωνο είπε πολλά, στο e-mail της παραίτησής του λίγα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Εφημερίδας των Συντακτών», η επιστολή του στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, δεν ξεπερνούσε τις τρεις αράδες.

«Ερίδματε (σ.σ. καλοδομημένε) πρωθυπουργέ και σύντροφε υποβάλλω σήμερα 14.1.2018 την από την θέση του υφυπουργού επί της παιδείας παραίτησίν μου, η οποία διευκολύνει, ως εικός την κυβερνητική αλληλεγγύη και, συνάμφω το πολιτικό μου αυτεξούσιον.  Μετά της προσηκούσης τιμής, Κώστας Γ. Ζουράρις», φέρεται να ανέφερε ο Κώστας Ζουράρις. 

Ο υφυπουργός Παιδείας ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με το πρωτοφανές ραδιοφωνικό του του παραλήρημα κατά του Ολυμπιακού και του Άρη. 

Παραφράζοντας στον αέρα της εκπομπής υβριστικό σύνθημα οπαδών του ΠΑΟΚ κατά του Ολυμπιακού, ο Κώστας Ζουράρις είπε στον αέρα της εκπομπής «Τα παιδιά της πιάτσας»: «Βουντού, βουντού, βουντού και μια καρφίτσα μαύρη, στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου συστήματος καθίσανε 10.000 γαύροι…». 

Αργότερα σε ερώτηση του παρουσιαστή της εκπομπής για τον Άρη, ο υφυπουργός ανέφερε: «Ποιος τον γ…άει τον Άρη;».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15