search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:18
MENU CLOSE

Συλλυπητήρια Κονιόρδου για τον θάνατο του Τζίμη Πανούση

14.01.2018 15:53
Συλλυπητήρια Κονιόρδου για τον θάνατο του Τζίμη Πανούση - Media

 

Τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του Τζίμη Πανούση, που έφυγε το Σάββατο από τη ζωή, εξέφρασε η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λυδία Κονιόρδου. 

Στην ανακοίνωσή που εξέδωσε αναφέρει: «Ο Τζίμης Πανούσης μέσα από τους δίσκους και τα τραγούδια του, τις παραστάσεις και τις ραδιοφωνικές του εκπομπές σατίρισε την ελληνική κοινωνία και τους μετασχηματισμούς της, τους θεσμούς και την ιστορία, τα πρόσωπα και τα πράματα, την εκάστοτε εξουσία ανεξαρτήτως χρώματος. Πολύπλευρος καλλιτέχνης, εικονοκλάστης, αθυρόστομος, στηλίτευσε μια ολόκληρη εποχή μέσα από τους στίχους και την γλωσσοπλαστική του ικανότητα. Η καλλιτεχνική του ανησυχία τον οδήγησε στο Αρχαίο Θέατρο της  Επίδαυρου, το 2017, όπου πρωταγωνίστησε στην “Ειρήνη” του Αριστοφάνη στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου. Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους οικείους του».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:18