25/01/2021 17:10:00

Συλλυπητήρια Κονιόρδου για τον θάνατο του Τζίμη Πανούση

Συλλυπητήρια Κονιόρδου για τον θάνατο του Τζίμη Πανούση - Media

 

Τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του Τζίμη Πανούση, που έφυγε το Σάββατο από τη ζωή, εξέφρασε η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λυδία Κονιόρδου. 

Στην ανακοίνωσή που εξέδωσε αναφέρει: «Ο Τζίμης Πανούσης μέσα από τους δίσκους και τα τραγούδια του, τις παραστάσεις και τις ραδιοφωνικές του εκπομπές σατίρισε την ελληνική κοινωνία και τους μετασχηματισμούς της, τους θεσμούς και την ιστορία, τα πρόσωπα και τα πράματα, την εκάστοτε εξουσία ανεξαρτήτως χρώματος. Πολύπλευρος καλλιτέχνης, εικονοκλάστης, αθυρόστομος, στηλίτευσε μια ολόκληρη εποχή μέσα από τους στίχους και την γλωσσοπλαστική του ικανότητα. Η καλλιτεχνική του ανησυχία τον οδήγησε στο Αρχαίο Θέατρο της  Επίδαυρου, το 2017, όπου πρωταγωνίστησε στην "Ειρήνη" του Αριστοφάνη στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου. Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους οικείους του».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.